Започна сезонът на Овните: Ето какво да очаква всяка Edna от зодиите

Днес бележим началото на сезона на Овните, който ще бъде изпълнен със затъмнения, ретрограден Меркурий и много други астро събития. Овенът, като първи знак на зодиака, символизира новото начало и жизнената енергия. 

Огненият знак Овен не играе игрички, така че ако в следващия месец започнете да чувствате агресия и желание да затриете конкуренцията, можете да отдадете този бушуващ огън на влиянието на Овена и неговата управляваща планета Марс. 

овен
Снимка: iStock

В известен смисъл изглежда, че хардкор подходът на Овен ни достига през този конкретен сезон - очаквайте крайни аргументи и твърдения. 

Влиянието на този знак стимулира потребността във всяка зодия да води и помага. Може да се окажете по-инвестирани от всякога в проект, който сте обмисляли, но никога не сте се потапяли в него. 

Това ще бъде сезонът на активност, мозъчни атаки и целенасочено планиране поради управляващата планета на Овен, Марс - планетата на действието. И макар да ни се струва, че всичко става твърде горещо, космическата сила на Овена няма да ни разочарова. 

По-долу разберете как сезонът на Овена ще повлияе на всеки зодиакален знак:

Как ще повлияе сезонът на Овена на всяка една от зодиите

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти