Има надежда: Знакът, който издаде, че лечението на принцеса Кейт върви добре

Възстановяването на принцесата на Уелс изглежда върви по план. Тя продължава лечението си у дома в Уиндзор след диагностицирането ѝ с рак през март. 

От началото на годината принц Уилям промени графика си, за да помага на съпругата си Кейт и трите им малки деца - принц Джордж, на 10, принцеса Шарлот, на 9, и шестгодишният принц Луи. 

Издавайки, че принцеса Кейт напредва в битката си срещу болестта, дворецът Кенсингтън наскоро потвърди, че 41-годишният принц Уилям ще участва в два публични ангажимента, които ще го накарат да напусне Уиндзор за една нощ. 

13 щастливи момента на Уилям и Кейт преди болестта

В четвъртък кралската особа ще направи първото си официално посещение в Корнуол и островите Сили, откакто стана херцог на Корнуол.

За първата част от пътуването си Уилям ще посети мястото, където ще бъде построен първият проект за жилища за бездомни в Херцогство Корнуол, в Нанследен, Нюкуей. Проектът, осъществен съвместно с корнуолската благотворителна организация St Petrocs, ще осигури 24 дома с цялостна подкрепа за бездомни хора. 

След това бащата на три деца ще посети Fistral Beach, където ще се срещне с организации, които се грижат за него. 

В петък принц Уилям ще пътува до островите Сили до пристанището Сейнт Мери, което се управлява от херцогството и обслужва пътници и кораби. Той ще прекара известно време с пристанищните оператори, преди да посети болницата Св. Мери.

След съобщението стана ясно, че принцът на Уелс ще изпълни още ангажименти, преди децата му да излязат в лятна ваканция през юли и август. 

Какво е работила Кейт Мидълтън преди да стане кралска особа?

Според The ​​Times принц Уилям планира да "увеличи публичните си ангажименти през следващите два месеца". Също така става ясно, че принц Уилям няма планове да се види с брат си принц Хари, докато е в Лондон в сряда, и вместо това ще бъде в Уиндзор.

Информацията за здравето на принцеса Кейт е оскъдна, откакто тя обяви, че се подлага на превантивна химиотерапия през март. По това време кралската особа поиска "малко време, пространство и уединение", докато тя завърши лечението си.

На 22 март принцесата обяви диагнозата си в трогателно видео съобщение, като каза пред камерата: „Отне ми време да се възстановя от голяма операция, за да започна лечението си. Но най-важното е, че ни отне време да обясним всичко на Джордж, Шарлот и Луи по подходящ за тях начин и да ги уверим, че ще се оправя. Както им казах; аз съм добре и ставам по-силна всеки ден, като се фокусирам върху нещата, които ще ми помогнат да се излекувам: в моя ум, тяло и дух."

„Да имам Уилям до мен също е страхотен източник на утеха и увереност. Както и любовта, подкрепата и добротата, които бяха показани от толкова много от вас. Това означава толкова много и за двама ни", добави тя. 

Оттогава принц Уилям даде малки актуализации за Кейт по време на редките си публични ангажименти, уверявайки кралските наблюдатели, че се „грижи“ за принцесата. Миналата седмица кралската особа беше попитана за благосъстоянието на Кейт и техните деца, на което той успокоително отговори: „Всички са добре“.

Преди кралския живот: как изглеждаше Кейт Мидълтън, когато се обличаше както си поиска

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти