Защо Меган и Хари трябва да поискат прошка от Кейт и Уилям

Фактът, че принцесата на Уелс не избра да информира херцога и херцогинята на Съсекс за бомбената си новина, говори много за състоянието на връзката им. Ето защо сега е време Хари и Меган да потърсят прошка според виден британски критик от "Daily Mail".

Принц Хари и съпругата му разбраха заедно с целия свят, че снаха им Кейт е болна от рак. Те научиха, когато дворецът Кенсингтън пусна нейното смело и трогателно видео. Това означава, че те знаят от около час и 30 минути по-късно от кралските кореспонденти, на които подробностите са дадени поверително, за да могат да подготвят своите новинарски репортажи.  

Как принц Хари повтаря историята на крал Едуард VIII

Това, че Кейт и Уилям не са уведомили принц Хари би било немислимо само преди няколко години. 

Спомнете си миговете на Хари, Уилям и Кейт преди Меган. Херцогът на Съсекс често беше с широка усмивка на лицето си, споделяха си шеги и се закачаха безгрижно. 

Най-милите моменти на принц Хари и кралица Елизабет

Всичко се промени, след като Хари срещна Меган. Първата публична изява на така наречената “великолепната четворка” на форума на Royal Foundation през 2018 г. изглеждаше неудобно. Езикът на тялото им подсказваше неловкост.  

Изражението на Хари, когато е до Уилям и Кейт, скоро се превърна от игриво в подозрително. Тогава не знаехме колко са се разпаднали отношенията между братята, въпреки че някои хора изпитваха известни подозрения. 

Уилям, Кейт, Хари и Меган заедно на службата в чест на кралицата

Всички съмнения се оказаха верни и това стана ясно, след като принц Хари и Меган дадоха интервю на Опра Уинфри. Това беше през 2021 г., когато кралица Елизабет все още беше жива. 

Сред многото шокиращи твърдения беше обвинението на Меган към Кейт, че я е разплакала в спор за рокли за сватбата на херцозите на Съсекс. По-вредно обаче е твърдението, че между членовете на кралското семейство са се водили разговори за това колко тъмна ще бъде кожата на детето, което очакваха по това време – Арчи. 

Разлики между връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари

На въпрос за твърденията на Меган няколко дни по-късно обаче Уилям отговори с едва потисната ярост. „Ние не сме расистко семейство“, каза той лаконично. Огорчението на кралското семейство се засили от факта, че интервюто беше излъчено, докато принц Филип беше в болница. Той почина само месец по-късно. 

Както винаги, Кейт запази мълчание, колкото и мъка да изпита лично след обидите. Видяхме и колко е дипломатична, когато след погребението на принц Филип в Уиндзор тя разговаря с Хари на излизане от "Сейнт Джордж", преди дискретно да се отдръпне и да позволи на Уилям да говори с брат си по-насаме. 

Кейт Мидълтън и принц Хари в тандем

Любезните й усилия обаче изглежда нямаха значение. Хари и Меган направиха документален сериал за Netflix, с който още повече влошиха отношенията. В него Хари твърди, че повечето мъже в кралското семейство са се оженили за „някой, който би се вписал в шаблона“, докато той се е осмелил да се ожени за Меган по любов. Как това да не се приеме като жестока подигравка към послушната Кейт? 

Откакто Кейт разкри диагнозата си, има много предположения дали тя и Уилям ще прекратят конфликта си с Хари и Меган. И все пак, преди това да се случи, Съсекс ще трябва да признаят болката, която са причинили, и нанесените щети. 

Вижте непоказваните лични снимки на Меган и Хари

След това те трябва да се извинят и да помолят за прошка Катрин и нейния съпруг, които я заслужават. 

Колко радостно би било ако по време на Великден бяха започнали подновяването на връзката си. Следим с интерес бъдещото развитие на отношенията им. 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти