Подкрепи ли Уилям решението на Кейт да обяви диагнозата пред света?

Принц Уилям е подкрепил решението на Кейт да обяви диагнозата си пред света и се гордее с нейната смелост и сила. Той е изиграл важна роля в решението на съпругата си и макар да не е бил сигурен дали тя да го прави, е знаел, че това е нейният избор и я е подкрепил. 

Други казват, че Уилям не само се гордее със смелостта на съпругата си да разкрие диагнозата си, но е във възторг от това как тя се справя, откакто е претърпяла коремната операция през януари. 

Той е направил всичко възможно, за да защити семейството си през последните няколко седмици и сега е съсредоточен върху това да гарантира, че Кейт има максимално уединение, докато се възстановява и лекува от рак. 

Принц Уилям също се грижи за това децата им да бъдат предпазени от интереса около здравето на майка им. Говорител на двореца Кенсингтън каза в събота: „Принцът и принцесата са изключително трогнати от милите послания на хората в Обединеното кралство, в Британската общност и по света. Те са изключително развълнувани от топлината и подкрепата и са благодарни за разбирането на молбата им за поверителност в този момент.“ 

Твърди се, че Чарлз, който беше диагностициран с рак през февруари, се гордее с „любимата“ си снаха заради нейната смелост да говори за лечението и поддържат близък контакт през последните няколко седмици. 

Подкрепа дойде и от херцога и херцогинята на Съсекс, които казаха: „Пожелаваме здраве и изцеление на Кейт и семейството и се надяваме, че могат да го направят насаме и в мир.“ 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rita Wilson (@ritawilson)

Формата на рака не е разкрита, но бъдещата кралица е започнала курс на „превантивна химиотерапия“ в края на февруари и се казва, че има положителна нагласа за възстановяването си и е в добро настроение. 

Прочетете още:  

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти