Блейк Лайвли потъна от срам заради подигравка към Кейт

Блейк Лайвли се извини за скорошната подигравка, която привидно си направи на гърба на Кейт Мидълтън. 

Миналата седмица актрисата от Gossip Girl сподели снимка, в която рекламира компания за миксери, като реши да се пошегува със спора около снимката на Кейт Мидълтън за 8 март, която кралската особа каза, че е редактирала с Photoshop. 

Вчера Кейт обяви, че е диагностицирана с рак и е подложена на химиотерапия. В резултат на това кралското семейство и няколко публични фигури публично реагираха на новината. Лайвли е една от тях. 

36-годишната актриса написа извинително съобщение на Story в Instagram снощи. 

„Сигурна съм, че на никой не му пука днес, но чувствам, че трябва да призная това“, започна тя. „Направих глупава публикация около лудостта с фотошопа и о, човече, тази публикация ме ужасява днес. Съжалявам. Изпращам любов и добри пожелания на всички.❤️." 

Актрисата не идентифицира конкретно Кейт в публикацията си. 

В оригиналната публикация на Лайвли тя сподели снимката с преувеличена намеса на Photoshop - комично голям лимон, падащ от небето над нея. 

Принцесата на Уелс сподели новината за диагнозата си в лично видео съобщение, публикувано от двореца Кенсингтън. 

Не се разкрива какъв вид рак има принцеса Кейт. Говорител на двореца Кенсингтън каза: „Няма да споделяме повече лична медицинска информация. Принцесата има право на медицинска поверителност, както всички ние.“ 

В емоционалното си видео принцеса Кейт благодари на доброжелателите за техните „прекрасни подкрепящи съобщения“ на фона на нейното възстановяване, което тя нарече „невероятно трудни месеци за цялото ни семейство“. 

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти