Трогателно: Братът на Кейт показа подкрепата си към нея в битката с рака

По-малкият брат на принцесата на Уелс Джеймс сподели трогателно съобщение в подкрепа на сестра си в битката й с рака. 

42-годишната принцеса на Уелс обяви, че е подложена на курс по превантивна химиотерапия след успешната коремна операция през януари. 

36-годишният Джеймс сподели снимка в Instagram от детството им с принцесата, като написа:„През годините изкачихме много планини заедно. Като семейство ще изкачим и тази.“ 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Middleton (@jmidy)

Кралските фенове бързо реагираха, като посочиха как предприемачът Джеймс сега ще подкрепи Кейт по същия начин, по който тя беше до него в битките му с депресията. 

 „Уау, каква прекрасна публикация...тя има толкова подкрепящо семейство! Не се съмнявам, че нашата любима принцеса ще премине през това и скоро ще се излекува от рак“, написа кралски фен. 

Джеймс вече е говорил за това как Кейт, заедно с родителите му и сестра му Пипа, са се събрали, за да му помогнат да преодолее клиничната депресия. „Имах голям късмет, че те пожелаха да се включат и разбраха, че това е процес, а няма бързо решение“, каза той. 

 „И разбирането, че начинът, по който работи моят ум, може да се различава от техния или на други хора, е наистина важна част, защото това беше процес както за мен, така и за тях, и мисля, че като семейство израснахме от това”, допълни Джеймс. 

Сега е ред на Кейт да разчита на семейство Мидълтън за подкрепа. Нейните родители Карол и Майкъл,  заедно с Пипа и Джеймс, подкрепят възстановяването на кралската особа в нейния дом в Уиндзор, който е близо до собствените им домове. 

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти