Приятелка на кралското семейство: „Кейт и Уилям минават през Ада!“

„Сърцето ми е разбито в момента“, каза в ново интервю дизайнерката Амая Ариета, приятелка на принца и принцесата на Уелс.

През последните няколко седмици, когато принц Уилям се върна към графика си с публични ангажименти, Кейт Мидълтън остана далеч от общественото внимание, занимавайки се с лечението си насаме.

Миналата седмица Уилям даде рядка актуална информация за здравето на съпругата си, разкривайки, че и Кейт, и децата им са „добре“ по време на събитие.

13 щастливи момента на Уилям и Кейт преди болестта

В ново интервю обаче дизайнерката Амая Ариета сподели, че това продължава да е труден момент за семейство Уелс. „Сърцето ми е разбито в момента. Мисля, че те преминават през Ада“, каза Ариета пред Telegraph. „Надявам се, че ще се върнат от там. Наистина е лично.“

Въпреки че не е ясно доколко Ариета е запозната със здравето на Кейт Мидълтън, тя е работила в тясно сътрудничество със семейство Уелс в миналото и различни новинарски издания я описват като „приятелка“ на принца и принцесата. В същото време няма официални актуализации от двореца Кенсингтън, откакто Кейт сподели диагнозата си рак в края на март, когато беше отбелязано, че е подложена на „превантивна химиотерапия“. От двореца не споделят какъв вид рак има принцесата.

Какво е работила Кейт Мидълтън преди да стане кралска особа?

Във видео съобщението принцесата на Уелс каза: „Отне ни време да обясним всичко на Джордж, Шарлот и Луи по начин, който е подходящ за тях, и да ги уверим, че ще се оправя. Казах им: Аз съм добре и ставам по-силна всеки ден, като се фокусирам върху нещата, които ще ми помогнат да се излекувам - в моя ум, тяло и дух."

Ариета е модният дизайнер зад марката за детско облекло Amaia London и често работи в тясно сътрудничество с екипа на семейство Уелс, за да набави дрехи за кралските снимки.

„Обличането на кралските особи ми дава толкова голяма гордост, че наистина ме интересува как изглеждат“, каза тя в новото интервю. Ариета добавя: „Бихме направили всичко за тях… децата винаги изглеждат невероятно накрая.“

Преди кралския живот: как изглеждаше Кейт Мидълтън, когато се обличаше както си поиска

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти