Истинска купонджийка: Бурният нощен живот на Кейт Мидълтън в миналото

Безупречни къдрици, елегантен стил и ярка усмивка - днес Кейт може без проблем да претендира за титлата „Мис съвършенство“. Едва ли някой ще открие и един недостатък в поведението и външния й вид. По случай вчерашния рождения ден на Мидълтън ще ви разкажем повече за нейната младост.

Преди Кейт Мидълтън да стане херцогиня на Кеймбридж, често се забавлява в нощните клубове на Лондон. По това време тя вече излиза с принц Уилям и папараците буквално са по петите им, а историята пази много фотографски доказателства за тази весела епоха. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by early 2000s (@y2k2006)

Връзката на Кейт и Уилям започва, когато те все още са студенти в университета Сейнт Андрюс. През 2005 г. двамата завършват и се връщат в Лондон. Точно тогава те са завладени от нощния живот. Любимите места на принца и приятелката му са клубовете Boujis и Mahiki, където си поръчват шампанско, водка и коктейли от маракуя. Двойката често е придружавана от по-малката сестра на Кейт - Пипа Мидълтън. 

Всички знаят, че най-големият купонджия и шегаджия в британското кралско семейство е принц Хари. Въпреки това, папарашките снимки от моментите, когато Катрин и Уилям напускат клубовете през нощта показват, че по нищо не отстъпват на малкия син на принцеса Даяна. Рошавите коси, зачервените бузи и искрящи очи ясно показват, че Кейт и принц Уилям си прекарват страхотно. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @80slollita

Парти организаторът Тони Труман разказва как Уилям и Кейт посещавали емблематичния клуб Pacha на испанския остров Ибиса. Уилям толкова много се наслаждавал на изпълненията на диджей Ерик Морило, че му се обаждал на следващия ден, за да му благодари за „невероятната нощ“

През този период Кейт Мидълтън са олицетворение на стила от 2000-те. Блестящи поли, искрящи топове, рокли с щампи и високи ботуши - Кейт изглежда като много други млади момичета в този период.  

Едно от най-известните вечерни излизания на Кейт се случва през 2008 г., когато тя организира благотворително парти. Мидълтън се появява там с топ, украсен с пайети, и мини шорти.  

Междувременно през 2007 г. принц Уилям отива на военен тренировъчен лагер в Дорсет, а Кейт остава в Лондон. Това не се отразява добре на отношенията на влюбените. Освен това тя е постоянно преследвана от журналисти. Всичко това води до раздялата им. Тогава Кейт не спира да ходи по клубове. 

„И двамата бяхме млади. И двамата търсехме себе си“, казва принц Уилям за този период по-късно. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RocaHistory (@rocahistory)

През лятото на 2007 г. Кейт и Уилям, за радост на своите фенове, подновяват връзката си и продължават да се забавляват заедно. С течение на времето обаче съчетаването на кралските задължения и активния нощен живот очевидно става невъзможно. Катрин и Уилям се женят и имат три деца. И сега ги виждаме съвсем различни. 

Приканваме ви да видите също така да прочетете още нещо интересно за миналото на Кейт Мидълтън:

Какво е работила Кейт Мидълтън преди да стане кралска особа?

 

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти