Кейт Мидълтън се просълзи в публиката на Уимбълдън и озадачи зрители с недоразумение

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

Като патрон на тенис клуба All England, който е домакин на шампионата Уимбълдън, принцесата на Уелс отново присъства на тенис турнира.

За облеклото си тази година Кейт Мидълтън избира различни нюанси на зеленото, в тон с корта, пише Vogue. В началото на юли тя постави начало на поредицата си появи в кралската ложа на Уимбълдън със сако в цвят мента.

Принцесата на Уелс засия с елегантна рокля в публиката на Уимбълдън

Съпругата на принц Уилям зашемети зрителите на шампионата в събота с пастелна рокля на Self Portrait. Нежната ѝ визия за финала при жените беше допълнена с полуприбрана коса, обеци с перли и аксесоари в телесен нюанс.

На мача между Онс Жабур и Маркета Вондроушова камерите уловиха Кейт Мидълтън просълзена. По-късно принцесата беше забелязана да говори с Жабур, която загуби от Вандрушова, но получи прегръдка и мили думи от Кейт.

За финала при мъжете в неделя принцесата на Уелс беше в компанията на съпруга си и двете си по-големи деца - принц Джордж и принцеса Шарлот. Този път Кейт Мидълтън облече зелена миди рокля Roland Mouret с дипли в горната си лява част.

Кейт Мидълтън отново в зелено на Уимбълдън

Фенове обаче останаха озадачени, когато съпругата на принц Уилям излезе на корта. Тя поздрави редица деца, които отговарят за топките на тенис корта, но един неин пропуск не остана незабелязан.

„Защо Кейт Мидълтън, известна още като принцесата на Уелс, напълно пропусна първото дете в опашката за ръкостискане? Това нормално ли е?“, попита потребител в Twitter, споделяйки видео, където изглежда, че Кейт подминава първото момче в редицата.

Публикацията събра над 300 000 гледания и много отговори. „Забелязах, че това не изглежда добре“, написа друг зрител. В защита на принцесата един потребител сподели: „Да, за да спести време. Ръкуването е само няколко пъти. Освен това не се ръкува с редицата от другата страна.“

Друг наблюдател също предложи своя теория: „Всъщност мисля, че той вероятно е бил в „сляпа зона“. Ако погледнете по-отблизо, тя излиза и вероятно мисли, че момчетата с топката започват от зеления килим. Мисля, че тя изглежда малко нервна и може би току-що е тръгнала към първото, което вижда, докато излиза.“ Трети просто отбелязва за пренебрегнатото момче: „Тя беше говорила с него по-рано“.

Мачът между Новак Джокович и Карлос Алкараз за финала при мъжете беше дебют за принцеса Шарлът в публиката на Уимбълдън. В разговор с Ела Отауей, която ръководи програмата за млади хора на All England Club, Кейт Мидълтън споделя: „Това е първи път за Шарлот, Джордж дойде миналата година“, и добавя: „Те нямаха търпение.“

Принцесата споменава още, че дъщеря ѝ „все още свиква със следенето на резултата“. По думите на Кейт най-малкото ѝ дете, принц Луи, е „разстроено, че не идва днес“, като се смята, че е твърде малък, за да присъства на продължителното събитие. В разговор с едно от момчетата, отговарящи за тенис топките на турнира, принцесата споделя, че Луи усъвършенства собствените си умения за тази роля, пише HELLO. 16-годишният Джоел казва пред информационната агенция PA: „Той се опитва да се упражнява да стои и да стои сериозен като нас.“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти