Изненада! Кейт Мидълтън и принц Уилям се оказаха роднини

Кейт Мидълтън е далечна роднина на съпруга си принц Уилям, съобщи Daily Mail. Преди време стана известно, че предците на принцесата на Уелс са работили във въглищни мини в северна Англия. Тези мини са били управлявани от фамилията Боус-Лайън, към която принадлежи покойната кралица майка Елизабет Боуз-Лайън (1900-2002 г.), съпруга на Джордж IV.

Оказа се, че Кейт произхожда от същото семейство, но се оказа, че е потомка на по-малко щастлив клон, чиито членовете с течение на времето се превърнали в миньори. Така Кейт Мидълтън и кралицата майка могат да се нарекат роднини, което означава, че кръвните връзки я свързват със сина на британския крал Чарлз III.

кейт мидълтън
Снимка: Getty

Земевладелецът от 16-ти век сър Уилям Блекистън е бил собственик на голямото имение Гибсайд, което Уилям Търнър някога е изобразил в една от своите картини. Най-големият му син Ралф наследи имението, а най-малкият Никълъс получи няколко въглищни мини.

Впоследствие една от внучките на Ралф става една от най-богатите жени в кралството, а потомците на Никълъс, който е живял през 17 век в лукс, обедняват с течение на времето и след това напълно губят статута си, след като един от неговите пра-правнуци не може да остави мъжки наследник. Кейт Мидълтън е от рода на Никълъс, а кралицата майка, като потомка на сър Ралф, е родена в едно от най-богатите семейства във Великобритания.

По-рано беше съобщено, че след коронацията на баща си принц Уилям започна да мисли за бъдещата си коронация и как може да я направи по-актуална. Наследникът на британския престол планира нещо по-модерно и семпло в сравнение с коронацията на Чарлз III, която се състоя на 6 май 2023 г.

Най-забавните моменти на Кейт Мидълтън и принц Уилям

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти