Кой бил най-големият страх на Уилям и Кейт, часове преди сватбата им

Кралската сватба на принц Уилям и Кейт Мидълтън се състоя в Уестминстърското абатство на 29 април 2011 г.  Настоящите принц и принцеса на Уелс отбелязаха годишнината от сватбата си миналата седмица с очарователна снимка, на която си личи, че след 12 години брак те са по-силни от всякога заедно. 

► 12 години любов и подкрепа: Кейт и Уилям споделиха романтичен кадър по случай годишнината им

Принцът и принцесата си казаха „Да“ пред 2,000 гости и милиони други, които гледаха по целия свят. Този ден само щастие можеше да се види на лицата на булката и младоженеца, но архиепископът, който венча двойката, разкри, че Уилям и Кейт са се страхували от нещо точно преди да се оженят.

Д-р Роуън Уилямс е бившият архиепископ на Кентърбъри, който ожени за двойката и имаше няколко срещи с тях преди сватбата им. В документалния филм на BBC, посветен на тържествената сватба на Уилям и Кейт, той говори за едно нещо, което е тревожило сериозно двойката по отношение на брака им.

Д-р Уилямс обяснява, че Уилям и Кейт „изразили загриженост относно брака си в очите на обществеността“.

В предварително записано интервю, пуснато от Lambeth Palace точно преди церемонията през 2011, той казва: „Уилям и Катрин поемат този ангажимент в очите на обществеността и те са разумни, реалистично настроени млади хора. Те знаят каква може да е цената на това. Те са го обмислили. И поради тази причина те ще се нуждаят от подкрепата, солидарността и молитвите на всички, които гледат.”

Този страх произтичал най-вече от историята на неуспешни бракове в семейство Уиндзор, включително този на родителите на Уилям, бракът на леля му, принцеса Ан, с капитан Марк Филипс, както и бракът на чичо му, принц Андрю, със Сара Фъргюсън. Всички тези бракове завършили с развод.

уилям и кейт
Снимка: Getty

Както отбелязва Express, д-р Уилямс намекнал за притесненията на Уилям и Кейт по това време, казвайки: „Искам да пожелая на Уилям и Катрин всяка най-богата благословия в съвместния им живот. Но искам да им пожелая най-вече смелостта и яснотата, от които ще се нуждаят, за да изживеят този голям ангажимент в пълния му блясък – да го изживеят за всички нас.“

Въпреки всички опасения, които принцът и принцесата може да са имали, преди да тръгнат по пътеката към олтара, д-р Уилямс знаел, че бракът им ще бъде успешен, припомняйки си, че двамата наистина изглеждали така, сякаш се „забавляват“ по време на церемонията.

„Изглеждаха така, сякаш доста се забавляват. И когато се усмихваха един на друг, аз чувствах: „Всъщност да, да, работи“ и така се получи." – казва бившият архиепископ на Кентърбъри.

Гафове, които са се случили по време на кралските сватби

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти