Какво не умее тя? Кейт Мидълтън демонстрира страхотна форма в тенис мач с Роджър Федерер

Със същата грация, с която пристъпва в токчета на официални събития, Кейт Мидълтън ни е показала, че може да зарежда оръжие във военна униформа или да се боксира... Е, оказва се, че принцесата на Уелс е във вихъра си дори на тенис корта. 

Принцесата доказа, че може да се справи с професионалистите в тениса! В неделя официалните акаунти на принца и принцесата на Уелс в социалните медии пуснаха видео на Кейт и тенис шампионът Роджър Федерер по време на посещение в тренировъчната база за момчета и момичета на Уимбълдън.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wimbledon (@wimbledon)

„Невъзпятите герои на @wimbledon. Уменията и отдадеността на момчетата и момичетата, които подават топките помагат да направим Шампионата толкова специален. Те със сигурност ни научиха на няколко неща!“ – гласеше съобщението към кадрите. 

Федерер се присъедини към 41-годишната кралска особа в тренировъчното съоръжение, където тийнейджърите учат уменията, необходими, за да подават топкита на тенисистите по време на Уимбълдън.

Облечена в пълен тенис ансамбъл, Кейт изигра приятелски мач с Федерер. Въпреки че бяха там само за тренировка, зрителите нямаше как да не бъдат шокирани, тъй като кралската особа изобщо не се даваше на шампиона от Големия шлем, докато изпращаше топката напред-назад. 

Поводът позволи на Кейт да носи доста по-къса пола, от тези, в които можем да я видим обикновено. Тенис униформата на принцесата разкри атлетичната ѝ физика, а уменията ѝ на корта показаха един неизгрял спортен талант. Честно казано, ако не знаехме, че това е принцесата на Уелс, щяхме да си кажем, че тя е професионален тенис играч. 

Кейт и Роджър също се пробваха в някои от тренировъчните упражнения, през които момчетата и момичетата, които подават топките, трябва да преминат. Докато стоеше встрани, Кейт бързо улови една топка, която Роджър изпрати към нея, демонстрирайки своята бързина и пъргавина. След това тя отдели време да поговори с някои от децата относно решението им да тренират за такова голямо събитие като турнира Уимбълдън.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wimbledon (@wimbledon)

„Цялата дисциплина и всичко, което сте научили от тук, ще можете да пренесете в толкова много други части от живота си. Тази увереност и това чувство на гордост да си на някой от кортовете всъщност е толкова голям момент. Така че това е добър избор.“ – каза Кейт на децата.

Тенисът съвсем не е непознат спорт за Кейт Мидълтън. Кралската особа често е засичана в кралската ложа по време на Уимбълдън, понякога заедно със съпруга си принц Уилям. Миналата година Уилям и Кейт изненадаха приятно кралските наблюдатели, тъй като към тях за пръв път се присъедини и синът им принц Джордж. 

Вижте в галерията снимки от последните впечатляващи тенис изяви на Кейт Мидълтън:

Принцесата на корта: най-добрите тенис изяви на Кейт Мидълтън

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти