Кое е единственото умение, което Кейт Мидълтън не притежава

Фотография, пиано, рисуване! Всеки спорт под слънцето! Понякога изглежда, че няма хоби, с което Кейт Мидълтън да не може да се занимава. Но самата Кейт призна, че има едно умение, което не е овладяла напълно - плетенето.

С напълно непринуден жест Кейт доказа, че не е напълно свръхчовек, като призна, че е "наистина слаба" в плетенето, което за първи път пробва, докато е бременна с най-големия си син, принц Джордж, през 2013 г. След като той се ражда през юли същата година, херцогинята на Кеймбридж се опитва да изплете на първородния си син пуловер, разказа тя пред група баби, които демонстрираха уменията си в плетенето на една кука пред херцогинята в Брадфорд, докато Кейт посещаваше организацията Older Yet Wiser, която подкрепя баби и дядовци.

Кейт Мидълтън играе ръгби

Като се има предвид, че херцогинята вече има творчески усет към фотографията и изкуството, е нормално да се предположи, че новоизбраното ѝ хоби - плетенето - ще бъде лесно. Но се оказва, че и най-добрите от нас имат слаби места.

"Опитах се да плета, когато родих Джордж", каза тя. "Опитах се да му изплета един много специален пуловер, но стигнах до средата и той се разплете. Това е толкова невероятно умение."

По време на отделно пътуване до Глазгоу, според "Hello!", Кейт казала на група фенове: "Опитвам се да плета и съм много зле.Трябва да искам съвети!"

Понякога дори бъдещите кралици-съпруги са точно като нас - и ние я обичаме за това.

Две бъдещи кралици: Кейт Мидълтън и принцеса Мери

Още за Кейт Мидълтън:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти