Строго изящество: Кейт Мидълтън сложи бижу на принцеса Даяна за Деня на възпоменанието

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

Кейт Мидълтън се присъедини към членовете на кралското семейство (без кралица Елизабет) за церемонията по случай на Деня на възпоменанието тази неделя.

Херцогинята на Кеймбридж се присъедини към свекърва си Камила, херцогинята на Корнуол, и Софи, графиня на Уесекс, на балкон с изглед към Кенотафа в Националната служба за възпоменание в Лондон. Кейт и Камила наблюдаваха как принц Чарлз поднася венец на паметника от името на майка си, която се оттегли от събитието заради болки в гърба.

Кейт Мидълтън със стилна и строга визия за Деня на възпоменанието

За случая Кейт Мидълтън облече палто на Александър Маккуин във военен стил, с бяла яка и червени детайли, което носеше и на церемонията в Деня на възпоменанието през 2018 г. Тя допълни визията с черна шапка и брошка с кристално цвете на Кралския британски легион, носена върху традиционните за повода червени макове.

Визията ѝ беше завършена с перлени обеци, които преди това са принадлежали на принцеса Даяна.

Кейт Мидълтън принцеса Даяна обеци
Снимка: Getty

Принц Уилям, който беше облечен в униформата на командир на ескадрила на Кралските военновъздушни сили, също положи венец, почитайки всички военни, загубили живота си по време на войната. След службата принц Уилям отдаде поздрав за официалния марш на ветеранските организации на парада на конната гвардия.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж също присъстваха на ежегодния музикален фестивал заедно с херцога и херцогинята на Корнуол и други членове на кралското семейство в лондонския Royal Albert Hall в събота вечер.

Кейт Мидълтън принц Уилям
Снимка: Getty

Принц Уилям и херцогиня Кейт спазиха традиционния дрескод за събитието, където мъжете се обличат в костюми, а жените – в черно. Херцогинята носеше черно сако от туид и пола до глезените с червена и златна брошка с мак и перлени обеци.

Миналата седмица Кейт Мидълтън посети Имперския военен музей в Лондон, за да се срещне с оцелели от Холокоста и да разгледа новооткритите галерии в музея. За посещението херцогинята носеше тъмносиня блуза от Александър Маккуин, вдъхновена от военните униформи, съчетана с панталони в същия тон и велурени токчета. Тя допълни визията си с тъмносиньо палто с дължина до прасеца от Catherine Walker и брошка с мак – знак на почит към загиналите във войната.

Кейт Мидълтън отново впечатли с униформена визия при откриване на галерия

Бъкингамският дворец потвърди, че кралица Елизабет ще пропусне службата за Деня на възпоменанието сутринта на събитието, като кралски източник добави: „Нейно величество е дълбоко разочарована да пропусне събитието, което се смята за един от най-значимите ангажименти за годината“.

Кралицата ще остане в замъка Уиндзор през следващите дни и планира да продължи графика си с „леки официални задължения“ следващата седмица.

Още снимки на кралското семейство от събитието разгледайте в галерията ни:

Кейт Мидълтън със стилна и строга визия за Деня на възпоменанието

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти