„Съжалявам, имам си приятелка“: забавната история от колежанските години на Кейт и Уилям

Принц Уилям и Кейт Мидълтън са толкова славна кралска двойка, че е почти трудно да си спомним времето, когато не са били женени. Но десет години преди сватбата си през 2011 г. те са били просто двама приятели от колежа, които учат история в Университета „Сейнт Андрюс“ в Шотландия, ходят на партита и си помагат да се ориентират в социалния живот. Кейт дори имала хитър трик, с който измъквала Уилям от ситуации, в които момичетата го сваляли - и това предвещавало бъдещия им съвместен живот, пишат от Mirror.

Според приятелката на двойката Лаура Варшауер, която разговаря с кралския експерт Кейти Никол за книгата ѝ „Кейт: Бъдещата кралица“ дори в колежа Кейт е имала тиха увереност около Уилям, която е била уникална за нея. Приятелката разказа за една случка, която си спомня много добре:

„На едно парти едно момиче много се закачаше с Уил и му ставаше доста неприятно, защото не можеше да се отърве от нея. Той се държеше много учтиво, но това момиче просто не разбираше намека“, казва Уоршауер. И тогава Кейт се намесва. „Изведнъж Кейт се приближи зад него и го прегърна. Той каза: „О, съжалявам, но си имам приятелка“ и двамата с Кейт си тръгнаха, кикотейки се“.

Вероятно не е било лесно да бъдеш толкова известен ерген в колежа, а Уоршоуър твърди, че Уилям е бил толкова признателен за помощта, че след инцидента ѝ е казал „много благодаря“. „Кейт беше единственото момиче, което можеше да направи това. А беше само месец след като започнахме да учим в университета“, казва Уоршоуър.

[block]gallery-9546[/block]

Разбира се, знаем какво се е случило след това: Кейт и Уилям ще станат нещо повече от приятели и ще започнат да се срещат дискретно още в училище. Въпреки кратката раздяла през 2007 г., двамата се сдобряват, женят се, имат три деца и като цяло са образец за здрава връзка, видима във публичното пространство.

И като си помислим, че всичко започва на колежанско парти...

Любовната история на Кейт и Уилям в снимки

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти