Тя наистина може всичко! Вижте изненадващото празнично изпълнение на Кейт Мидълтън

Тази година любимата ни кралска двойка са водещи на специален коледен концерт „Заедно на Коледа“. Събитието е спонсорирано от фондацията на британското кралско семейство и цели да даде признание на героите на Великобритания, които саможертвено са помагали на хората около себе си, научихме от NOVA. Записът на събитието бе излъчен на 24 декември по ITV.

„Преживяхме толкова трудни моменти. Бяхме изправени пред толкова предизвикателства. Изгубихме любими хора. Видяхме нашите служители на първа линия под огромен натиск, а също така бяхме емоционално и социално дистанцирани един от друг, но мисля, че през този период разбрахме колко много се нуждаем един от друг и как добротата и любовта наистина могат да ни донесат утеха и облекчение в моменти на бедствие“, заяви херцогинята на Кеймбридж.

Програмата включва музикални изпълнения от хора на Уестминстърското абатство и популярни изпълнители, както и обръщения от известни обществени личности. Сред тях бе и звездата от „Хари Потър“ Том Фелтън. Прочетете повече ТУК >>>

Херцогинята на Кеймбридж показа неподозиран музикален талант, като се включи в изпълнението на песента "For Those Who Can't Be Here" на Том Уокър. 

Можете да гледате цялото живо изпълнение тук:

Да, и ние не подозирахме, че Кейт може да свири на пиано!

Оказва се, че е ходила на уроци от 11-годишна. Даниъл, детският ѝ учител по пиано, споделя пред сп. People, че „тя се справяше безупречно, но не е давала сериозна заявка, че един ден ще стигне до голямата сцена.“ Е, явно е сгрешил!

Романтичният коледен момент на Кейт Мидълтън и принц Уилям (и още снимки от службата в Уестминстърското абатство)

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти