Очите не лъжат: романтичният момент на Кейт и Уилям, който двойката си открадна пред камерите

Кейт Мидълтън принц Уилям
Снимка: Getty

Десет години след сватбата на Кейт Мидълтън и принц Уилям изглежда, че романтиката за тях не се е изчерпила.

Източник на People наскоро разкри пред изданието, че двамата се грижат един за друг, „но по различни начини“. Прочетете повече тукКакво прави принц Уилям за Кейт Мидълтън, когато децата заспят (не е това, което си мислите)

Кейт Мидълтън и принц Уилям на коледната служба в Уестминстърското абатство

По-рано през декември херцогът и херцогинята на Кеймбридж присъстваха на служба и концерт в Уестминстърското абатство. Записът на „Коледни песни: Заедно на Коледа“ ще бъде излъчен на 24 декември по ITV, а с откъс, разпространен от британския телевизионен канал, ставаме свидетели на любящи погледи, разменени между Кейт и Уилям.

Докато в залата Ели Голдинг изпълнява коледната класика “Have Yourself a Merry Little Christmas”, камерите улавят херцогът и херцогинята да се обръщат един към друг. И докато отначало Уилям реагира срамежливо на Кейт, която го поглежда право в очите, впоследствие принцът също се усмихва.

Уестминстър е специално място за двойката – тя разменя сватбените си клетви там през 2011 г., затова и не е учудващо двамата да изпитат носталгия, отбелязват от Marie Claire. Ели Голдинг е и тази, която пее по време на първия им танц като съпруг и съпруга, а това прави моментът по време на коледния концерт още по-специален за принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Вижте още снимки, уловили този миг, в галерията тук:

Романтичният коледен момент на Кейт Мидълтън и принц Уилям (и още снимки от службата в Уестминстърското абатство)

В навечерието на Бъдни вечер херцогинята на Кеймбридж призова последователите на двойката в Instagram да гледат концерта. На двата кадъра, споделени в социалната мрежа, Кейт Мидълтън носи червен празничен пуловер на Miu Miu, докато украсява венци, осигурени от Кралското градинарско дружество, и елхи - дарение от кралица Елизабет Втора

„Толкова се вълнувам да бъда домакин на „Заедно на Коледа“ в Уестминстърското абатство, място, което е наистина специално за Уилям и мен“, написа херцогинята.

„Искахме да кажем огромно благодаря на всички онези невероятни хора, които подкрепиха своите общности. Искахме също да отдадем признание на онези, чиито трудности може би не са били толкова видими.“

 

годишен 2022
Снимка: iStock/Edna.bg

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти