Какво прави принц Уилям за Кейт Мидълтън, когато децата заспят (не е това, което си мислите)

Списание People посвещава новата си корица на Кейт Мидълтън, а от приближен до херцогинята разбираме как животът ѝ се променя с наближаващия ѝ 40-ти рожден ден.

Анонимен източник на списанието споделя, че съпругата на принц Уилям „разцъфва“. „Тя постигна собствено развитие“, твърди приятел на Кейт, която все повече се подготвя за ролята си на бъдеща кралица консорт.

Освен че поема повече служебни ангажименти след оттеглянето на принц Хари и Меган Маркъл, както и заради отменените ангажименти на кралица Елизабет Втора напоследък, херцогинята на Кеймбридж се опитва да прекарва максимално време с децата си.

Кейт Мидълтън и принц Уилям на коледната служба в Уестминстърското абатство

Докато принц Уилям и Кейт Мидълтън жонглират със своите все по-натоварени графици, те приоритизират ролята си на родители на 8-годишния принц Джордж, 6-годишната принцеса Шарлот и 3-годишния принц Луи.

Приближен на херцогинята споделя пред People за мил жест, който съпругът ѝ прави за нея, след като трите им деца си легнат. „Уилям обикновено носи на Кейт джин и тоник“, твърди източникът. „Те се грижат един за друг, но по различни начини.“

Двойката се грижи собственоръчно за децата си, казват техни приятели - от това да ги изпрати на училище до това да им позволява да спорят какви песни да слушат по време на закуска.

„Кейт обича да води обикновен живот“, казва източник на People. И докато семейството използва помощ от бавачката Мария Турион Борало, Кейт „ръководи нещата у дома с децата и графиците“, казва нейна приятелка. „Тя участва изключително много във всяка част от деня им.“

Херцогинята е „все по-впечатляваща с течение на времето“, твърди източник, близък до кралското семейство, като добавя още: „Тя е фокусирана жена и професионалист.“

Най-добрите униформени визии на Кейт Мидълтън

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти