Още холивудски блясък от Кейт Мидълтън: херцогинята впечатли със стар, но елегантен тоалет

Кейт Мидълтън продължава да очарова с добре премерения си стил. След като се появи в незабравима златна рокля за премиерата на „Смъртта може да почака“ и приказен стар модел за наградите Earthshot, херцогинята на Кеймбридж изпълни следващите си ангажименти с по-скромно облекло. Но когато става въпрос за бляскаво събитие като снощното, тя знае как да изпъкне!

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж присъстваха на ежегодния концерт на благотворителната организация Royal Variety в Роял Албърт Хол. За събитието Кейт Мидълтън се появи с блестяща зелена рокля Jenny Peckham. Вижте снимки от събитието в галерията!

Кейт Мидълтън отново заблестя в зелено

Моделът с дълги ръкави идеално подчертава фината фигура на херцогинята. Формата при раменете и скъпоценните камъни по роклята носят усещане за холивудски червен килим от 70-те и 80-те, което се допълва от прическата на Кейт – спусната на вълни коса, преметната на една страна.

Ако дрехата ви се струва позната, не се бъркате – Кейт Мидълтън я облече през 2019 г. по време на турнето ѝ с принц Уилям в Пакистан. Припомнете си този момент в галерията долу.

Кейт Мидълтън ослепителна в зелено

Херцогът на Кеймбридж беше достойна компания за елегантната херцогиня, носейки син костюм от кадифе, съчетан с бяла риза и черна папийонка.

Събитието, което този път включваше изпълнения на Ед Шийрън, Род Стюарт, Джеймс Блънт и др., е в помощ на благотворителната организация Royal Variety, която подкрепя млади и възрастни работници и служители от областта на сценичните изкуства и развлекателната индустрия в Обединеното кралство. Единствен патрон на организацията е Нейно Величество Елизабет Втора.

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти