Скромна през деня и величествена за нощта: Кейт Мидълтън се появи в Глазгоу за важна кауза

Кейт Мидълтън започна седмицата със зает график, който я отведе заедно с принц Уилям в Шотландия.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж посетиха Глазгоу по повод тазгодишната Конференция на Обединените нации за климатични промени, или COP26. Преди това двойката се срещна с млади скаути и се включи в техни дейности, които помагат за справяне с изменението на климата.

Вижте снимки от събитието в галерията тук:

Кейт Мидълтън и принц Уилям посетиха малки скаути в Глазгоу

Кейт и Уилям бяха забелязани да приготвят зеленчукови бургери и „бомби“ от семена на диви цветя, както и да овладяват основите за поддръжка на велосипеди, разказват от People. Двамата се срещнаха и с 12-годишния Люис Хау, който със скаутската си дейност предизвиква всички училища в Шотландия да намалят разхищението на храна, използвайки излишната, за да създават ястия за нуждаещите се, и употребявайки екологично чисти опаковки.

Херцогинята на Кеймбридж беше облечена спортно, комбинирайки черен пуловер тип поло и зелена жилетка с черни тесни дънки и тъмни ботуши, както и задължителната скаутска кърпа.

По-късно Кейт Мидълтън и принц Уилям направиха смяна в гардероба, за да бъдат домакини на прием заедно с принц Чарлз и херцогинята на Корнуол – Камила Паркър-Боулс. Освен че отбелязаха първия ден на Конференция на Обединените нации за климатични промени, двойката този път се срещна на живо с победители и финалисти на първите награди Earthshot, които обявиха през октомври. Припомнете си тук ► Все така великолепна в рокля на 10 години: Кейт Мидълтън отправи важно еко послание заедно с принц Уилям

Кейт се появи в ослепителна рокля тип палто от Eponine в кобалтово синьо, докато Камила бе избрала синя рокля на Bruce Oldfield с копчета, използвани от друга нейна дреха, отбелязват от People.

Вижте в галерията още снимки от приема:

Кейт Мидълтън и принц Уилям на прием в Глазгоу

Кралица Елизабет се обърна към събралите се делегати по време на приема със съобщение на запис, като отбеляза, че климатичните промени са „тема, близка до сърцето на моя скъп, покоен съпруг, принц Филип, херцогът на Единбург“.

Споделяйки спомен от началото на 50-годишната кампания на Филип за борба с изменението на климата, тя призова: „Ако не успеем да се справим с това предизвикателство, всички други проблеми ще избледнеят и ще станат незначителни.“

95-годишната кралица обяви миналата седмица, че е решила да не присъства на конференцията. След хоспитализация през нощта на 20 октомври Бъкингамският дворец обяви в петък, че монархът е „посъветван да продължи да почива поне през следващите две седмици“. Елизабет Втора беше забелязана да шофира самостоятелно около територията на замъка Уиндзор в понеделник.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти