Експерт по езика на тялото анализира Кейт Мидълтън и принц Уилям на премиерата на „Джеймс Бонд“

кейт мидълтън принц уилям
Снимка: Getty

Преди седмица херцогът и херцогинята на Кеймбридж се появиха на премиерата на най-новия филм от поредицата за Джеймс Бонд и се срещнаха лично със сценаристите, актьорите и всички замесени в проекта. 

Разгледайте снимки от събитието тук:

Кралското семейство на премиерата на новия филм за Джеймс Бонд

Всички бяха във възтор от златната рокля на дизайнерката Джени Пакъм. Факт е, че тя няма нищо общо с целогодишния гардероб на Кейт Мидълтън, който създава усещане за скромност и минимализъм. С други думи, това не е рокля, която да облечеш "просто така". Но този казус вече го разгледахме по-подробно тук:

► Всички погледи са в нея: златната рокля на Кейт Мидълтън е послание към Меган и Хари?

Днес бихме искали да обърнем внимание на езика на тялото на най-известната кралска двойка, защото определено има какво да научим от нея според Jesús Enrique Rosas.

При Уилям и Кейт се наблюдава нещо много любопитно, което е характерно само за двойките, които имат хармонични взаимоотношения помежду си. Погледнете този колаж:

кейт мидълтън принц уилям
Снимка: Getty

Синхронизирането на движенията е нещо, което се случва съвсем естествено и е напълно нормално при двойки, които са заедно от много време и се чувстват наистина близки.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж имат напълно еднаква стойка и маниери, когато общуват със звездите на филмовата премиера. Тук кралският протокол, който те са задължени да спазват, всъщност няма нищо общо - добрите маниери не променят езика на тялото, или с други думи, можеш едновременно да спазваш устновените норми и да запазиш индивидуалността си, в противен случай просто ще се държиш като робот.

Кейт и Уилям нямат право да демонстрират физическа близост на обществени места, но погледите им постоянно се търсят и казват повече от думите и жестовете (вижте заглавната снимка на статията).

Любопитен факт е, че и при принц Чарлз и Камила се наблюдава същото синхронизиране на жестове и маниери. За сравнение, на премиерата на Джеймс Бонд през 1985 година принцеса Даяна и принц Чарлз демонстрират с езика на тялото си, че нямат нищо общо един с друг:

Но да се върнем на Кейт и принц Уилям, които са темата на днешната статия.

Наблюдавайте внимателно изражението на херцога на този няколкосекунден кадър, който накара всички да говорят. Прехапаните устни и погледът, който спира върху врата и се отклонява за миг няколко сантиметра по-надолу, са сигурен знак за първично физическо привличане:

Нека не забравяме, че Кейт Мидълтън и принц Уилям все пак са представители на институцията. Те трябва да излъчват баланс, топлина и доверие. На премиерата се появяват като част от кралския колектив редом до принц Чарлз и Камила, а дрехите им са подбрани така, че да ги представят като един "отбор" (разгледайте снимките в галерията горе).

В заключение, това не е просто традиционно събитие, това е възможност на членовете на кралското семейство да покажат, че са по-силни, по-сплотени и безстрашни от всякога. А дали ще успеят да продължат да поддържат този имидж, времето ще покаже.

Кралското семейство на премиерата на новия филм за Джеймс Бонд

Още материали за кралското семейство:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти