Всички погледи са в нея: златната рокля на Кейт Мидълтън е послание към Меган и Хари?

кейт мидълтън
Снимка: Getty

Тъкмо когато си мислехме, че Кейт Мидълтън не може да стане по-прекрасна, видяхме снимките от световната премиера на "Смъртта може да почака" от вчера и за малко да припаднем...

Разгледайте снимки от събитието тук:

Кралското семейство на премиерата на новия филм за Джеймс Бонд

Херцогинята на Кеймбридж е видение в злато и изненада всички с избора си на тоалет. Принц Уилям от своя страна залага на класически черен костюм.

Модните експерти са категорични - тази звездна филмова премиера не е като всяка друга звездна филмова премиера, на която членовете на кралското семейство традиционно присъстват.

Защо ли? Необходимо е просто да хвърлим по едно око на визиите за червения килим, на които Кейт залага през последните няколко години:

кейт мидълтън
Снимка: Getty

Прекрасни, но леко скучни рокли в пастелни тонове, нали така? Всъщност примерите от колажа са естествено попълнение към целогодишния гардероб на херцогинята, който създава усещане за скромност, минимализъм и елегантност. С други думи, те са избор, с който сякаш казваш "Радвам се да съм тук, но не искам да се пречкам". С по някое и друго камъче и мънисто, но не в прекомерни количества, че да се прекрачва границата на семплия кралски стил.

Нещата обаче не стоят така със бляскавото вълшебство на дизайнерката Джени Пакъм, което видяхме на снимките от онзи ден. Това не е рокля, която ще облечеш просто така. Това е рокля, с която приковаваш погледите, а на другия ден си на корицата на всички вестници и списания.

Кейт е интелигентна жена и отлично знае за реакцията, която ще провокира с нея. Все пак през годините многократно е сравнявана по красота и стил с всички други жени от кралската фамилия. 

Това е рокля, която е най-смелото и непредсказуемо нещо, което Кейт някога е обличала. Това не е просто рокля, тя е послание на една изгряваща принцеса на народа, която редом до принц Уилям, принц Чарлз и Камила заявява, че отваря нова страница в живота на кралското семейство, а то от своя страна е по-силно, по-сплотено и безстрашно отвсякога.

Разлики между връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари

Според модните експерти херцогинята изпраща послание на "кралските национални предатели", според почитателите ѝ тя преоткрива себе си като жена и потенциална модна икона, според скептиците това е просто симпатично съвпадение, в което няма никакъв скрит замисъл. 

Едно обаче е сигурно - Кейт изглежда по-самоуверена от всякога, а ние нямаме търпение да разберем с какво още предстои да ни изненада.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти