Все така великолепна в рокля на 10 години: Кейт Мидълтън отправи важно еко послание заедно с принц Уилям

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж присъстваха на първите награди Earthshot в пълния си блясък.

Отличията за опазване на околната среда са основани от принц Уилям и ще се присъждат ежегодно до 2030 г. Първата церемония по раздаването на наградите се състоя тази неделя в Лондон, а двойката изпълни дрескода за устойчива мода, изваждайки от гардероба си дрехи, носени и преди.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън на наградите Earthshot

Принц Уилям заложи на зелен кадифен блейзър, съчетан с поло, панталони и обувки в черно, докато Кейт Мидълтън се появи в люлякова рокля на Alexander McQueen с колан от мъниста. Косата на херцогинята бе стилизирана на едри букли и отметната на една страна, ракривайки висящи диамантени обеци, посочва Entertainment Tonight.

За първи път Кейт Мидълтън облече този модел рокля през 2011 г., когато присъства на събитие в Лос Анджелис, организирано от наградите БАФТА.

Кейт Мидълтън БАФТА
Снимка: Getty

Въпреки че в миналото се е смущавала да говори пред публика, херцогинята на Кеймбридж изнесе реч пред многомилионна публика без никакво притеснение, отбелязват от HELLO!

„Природата е жизненоважна за всички нас. Процъфтяващият природен свят регулира климата ни, подхранва физическото и психическото ни здраве и помага за изхранването на семействата ни“, започна Кейт словото си, с което връчи на Коста Рика последната награда за вечерта.

„Но твърде дълго ние пренебрегвахме дивите си пространства и сега сме изправени пред редица повратни точки“, продължи тя.

„Ако не предприемем действия сега, ще дестабилизираме трайно нашата планета и ще лишим децата си от бъдещето, което заслужават. Нашите финалисти на наградата Earthshot ни показват, че до 2030 г. можем да видим как природният свят расте, а не се свива, за първи път от векове.“

Кейт Мидълтън принц Уилям
Снимка: Getty

Принц Уилям стартира наградата Earthshot по-рано тази година под ръководството на Кралската фондация. Инициативата е част от текущите усилия на него и Кейт за защита на околната среда.

„Тези нови решения ще работят на всяко ниво, ще имат положителен ефект върху промените в околната среда и ще подобрят стандарта на живот в световен мащаб, особено за общностите, които са най -застрашени от изменението на климата“, гласи описание на наградите, публикувано на уебсайта на Кралската фондация. „Отличията могат да бъдат присъдени на широк кръг от хора, екипи или сътрудничества - учени, активисти, икономисти, обществени проекти, лидери, правителства, банки, предприятия, градове и държави - всеки, чиито работещи решения допринасят съществено за постигането на целите за Земята.“

Принц Уилям и Кейт Мидълтън на наградите Earthshot

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти