Меган Маркъл иска да заснеме филм за Кейт Мидълтън?

Кейт Мидълтън Меган Маркъл
Снимка: Getty

След твърденията, че раждането на Лилибет Даяна ги е накарало да подновят контакт, изглежда, че херцогинята на Кеймбридж и херцогинята на Съсекс са сближили още повече.

Припомнете си тук: „Те си обявиха примирие“: Кейт и Меган в по-добри отношения след раждането на Лилибет?

Според източник на Us Weekly Кейт Мидълтън и Меган Маркъл си общуват все по-често, а някои от разговорите са свързани и с обща работа.

„Меган и Кейт всъщност се разбират много добре и поддържат контакт по-често“, твърди приближен пред изданието и разказва още: „Меган разговаря с нея за сътрудничество по проект за Netflix, документален филм, който ще подчертае благотворителната дейност на Кейт и огромното влияние, което e постигнала с нейната филантропия.“

Ако проектът наистина се получи, той вероятно ще бъде част от сделката на Меган Маркъл и принц Хари със стрийминг гиганта Netflix, предават от Marie Claire. Не е ясно дали Кейт наистина ще приеме идеята, но кралският източник твърди, че я обмисля.

„Кейт е много поласкана и всичко между тях е много положително“, допълва приближеният.

Вижте тук 15 момента, в които Кейт и Меган са като двойнички на принцеса Даяна >>>

През април принц Хари и Меган Маркъл обявиха първата си документална поредица за Netflix, Heart of Invictus, посветени на игрите Invictus – международно спортно състезание за военни ветерани, пострадали при служба. Продукцията ще проследи подготовката на събитието в Хага 2020, изместено за 2022 г.

Разлики между връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти