"Той просто не ме пусна": Невероятната любовна история на Мила Кунис и Аштън Кътчър

Историята на Мила Кунис и Аштън Кътчър е доказателство, че никога не знаеш какво дебне зад ъгъла. Точно когато мислиш, че животът ти оттук нататък вече е ясен и начертан, съдбата преобръща всичко. 

Преди години Мила Кунис сподели как се е влюбила в колегата си и как е започнало всичко.

„Тогава ние не се отнасяхме към нашия роман като към нещо сериозно. Никой от нас не се стремеше към брак. Аштън току-що се бе развел, а аз бях приключила с една продължителна връзка... Стараехме се да не гледаме в бъдещето и просто се наслаждавахме един на друг. И изведнъж след три месеца аз разбрах, че нещата са отишли твърде далеч. А след още една година поискахме да се оженим“ - каза през 2016 актрисата с украински произход.

Аштън и Мила са се запознали отдавна - по време на снимките на сериала "Шеметни години" (That '70s Show) - и оттогава не са спирали да се интересуват един от друг. А когато приключил романът на Кътчър с Деми Мур, старите приятели се възприели по нов начин.

Първата целувка на Кунис била именно с Аштън Кътчър по време на снимките на "Шеметни години". Там те двамате играят Джаки и Келсо - кокетната дъщеря на богати родители и не особено умен, но добродушен красавец. Героите им непрекъснато се събират и разделят, но просто са родени един за друг. Тази предопределеност на екранните им образи да бъдат заедно сякаш "урочасва" Мила и Аштън и химията между тях се пренася и в реалния живот.

Мила първа хвърлила око на Кътчър. „Ние винаги бяхме близки с Аштън, но никога не съм го възприемала като мъж или като своето потенциално гадже. Но един път на някаква церемония по награждаване видях един висок млад мъж с широк гръб. Когато той се обърна, всичко замря - като на филм. Струва ми се, че тогава заради него за пръв път останах без дъх. Колко красив беше!... “.

По думите ѝ Аштън я поканил на купон за поливане на новото му жилище. Като в холивудски сценарий актьорът имал план да я сватоса с един от своите приятели, но намерението му не се увенчало с успех.

„Накратко казано, напуснах дома му следващата сутрин. Ние прекарахме първата си нощ... Дотогава аз никога не бях оставала при някого още в първата нощ... Но Аштън просто не ме пусна“.

Лекомислената среща прераснала в сериозни отношения, раждането на дъщеря, брак и нова бременност на актрисата.

Мила и Аштън са заедно от 2012 г. и държат на брачните си клетви - те наистина са заедно и в добро, и в зло. В момента актьорът се бори с васкулит - рядко автоимунно заболяване, което води до възпаление и разрушаване на кръвоносните съдове. 

„Не можех да ходя и изведнъж не можех и да виждам. Когато се сблъскате лице в лице със смъртта, вие моментално включвате на режим „С какво си имаш работа днес?“ - сподели той в скорошно интервю за документална поредица на Paramount+ - The Checkup With Dr. David Agus.

Мила Кунис е неотлъчно до любовта на живота си в този труден момент. „Не мисля, че имаш време да седнеш и да говориш, ти някак си просто преминаваш през това. Отиваш и се справяш с какъвто и да е здравословен проблем, но все пак имаш деца, все още имаш семейство, трябва да живееш този живота. Мисля, че сме много щастливи, че имаме един друг, но що се отнася до това да седнем и да говорим непрекъснато за тези неща - не. Трябва просто да го направим,“ казва тя пред Entertainment Tonight.

Милите моменти на Мила Кунис и Аштън Къчър

 

Прочети още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти