Тримата мъже, с които е била Кейт Мидълтън, преди да се омъжи за принц Уилям

Всеки си има история, дори и херцогинята Кейт Мидълтън...

Кейт и Уилям са безспорно една от най-известните двойки в света, но принцът далеч не е единственият мъж, с който Кейт се е срещала.

Херцогът и хецогинята на Кеймбридж се ожениха на 29-ти април 2011г., но преди Кейт да срещне своя принц, ѝ се е наложило да целуне няколко жаби (или поне няколко други мъже, които не са били със синя кръв).

Преди да се влюби в Уилям, Кейт се е срещала с трима други мъже - Уилям Маркс, Хенри Ропнър и Ръпърт Финч. Днес ще ви разкажем за предишните връзки на херцогинята с тези мъже:

Уилям Маркс - оказва се, че принц Уилям не е единственият Уилям, с който Кейт е излизала. Докато е била в гимназията или по-скоро в престижния интернат Malborough College, тя се с срещала с Уилям Маркс, а нейни близки твърдятл че той е бил първата ѝ любов. В момента Маркс е политически репортер в CNBC. Женен е за Джоана Бота, негова италианска колежка. Двамата имат син.

Хенри Ропнър - Кейт и Уилям се разделят за кратко през 2007г., защото бъдещата херцогиня не успява да издържи на медийното внимание. По това време тя излиза за кратко с Хенри Ропнър. В момента той е женен за Наташа Синклер, дъщеря на бизнес магнат. Семейството на Ропнър също притежава доста успешен международен бизнес. Въпреки раздялата Кейт и Хенри остават приятели. 

Рупърт Финч - той е последният приятел на Кейт преди тя да събере с принц Уилям. Двамата се срещата в университета St. Andrews, докато Кейт е в първи курс, а Рупърт в неговата последна година от обучението му по право. Връзката не продължила много дълго, двамата се разделили след по-малко от година, а след това Кейт започнала връзката си с принц Уилям. В момента Рупърт е адвокат в Лондон и е женен за дъщерята на маркиза на Рединг - лейди Наташа Руфъс.

кейт мидълтън принц уилям
Снимка: Getty/Gulliver

След всичко това започва истинската приказка за Кейт и Уилям, които също се запознават в университета St. Andrews. Първоначално двамата са само приятели, но няколко месеца по-късно започват да излизат като двойка, а резултатът от това са една кралска сватба и три прекрасни деца!

Най-забавните моменти на Кейт Мидълтън и принц Уилям

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти