Какви са новите кралски отговорности, които ще поеме Кейт Мидълтън?

Кейт Мидълтън
Снимка:

Тази година Кейт Мидълтън се активизира по наистина уникален начин, когато става въпрос за нейната висша роля. Напоследък тя и принц Уилиам се справят чудесно със задачата дa бъдат по-открити, особено в социалните мрежи. Следващата стъпка за Кейт може би ще бъде по-голяма: да се заеме с Футболния съюз по ръгби и Футболната лига по ръгби. Промяната идва в момент, когато бившите длъжности на принц Хари се преразпределят, след като той напусна висшата си роля през 2020 г., а възлагането на тези конкретни отговорности на Кейт вместо на Уилям говори за нов подход от страна на двореца.

кейт и пипа
Снимка: Getty

Според „Таймс“ официалното съобщение ще бъде направено по време на Световното първенство по ръгби тази есен. Очаква се тя да ръководи кампанията „Вътрешен воин“, която има за цел „да помогне на клубовете да набират състезателки“ и „да насърчи повече жени и момичета да играят ръгби“, според уебсайта на Англия Ръгби.

Херцогинята на Кеймбридж е израснала в семейство, което редовно е гледало ръгби мачове, така че това не е непозната територия за нея. Сестра ѝ, Пипа Мидълтън, си спомня какви са били тези дни в статия за „Vanity Fair“ през 2014 г.

„Ръгбито беше голямо събитие за нашето семейство, а в центъра на вниманието бяха международните мачове, които често се играеха в събота следобед и бяха колкото социални, толкова и спортни събития. Планирахме уикендите си около големите мачове, бързо хапване на полувремето или обяд на колене, обикновено пилешки пай или нещо също толкова уютно и английско. Ако губехме, баща ми изпадаше в отчаяние до края на следобеда, сякаш всъщност сам беше загубил мача.“

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

Тези семейни традиции вероятно ще продължат, когато Кейт стане лице на Футболния съюз по ръгби и Футболната лига по ръгби , а на мачовете може би ще видим и принцеса Шарлот. Това е идеалният начин да се представи нов спорт на следващото поколение млади спортисти.

Най-добрите униформени визии на Кейт Мидълтън

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти