С пола и токчета: Кейт победи Уилям във фитнес предизвикателство!

Кейт и Уилям прекараха последния ден от месец февруари в Южен Уелс и проведоха поредица от ангажименти.

Най-забавният сред тях беше посещение на фитнес център Aberavon, където двойката се включи в спининг тренировка. Принцът и принцесата на Уелс се качиха на стационарни велосипеди с указание от инструктора, че трябва да спринтират в продължение на 45 секунди, разказва британското издание HELLO.

Кейт Мидълтън, която е пословична със стриктния си тренировъчен режим, прие предизвикателството с охота, но същото не може да се каже за съпруга ѝ. За разлика от по-колебливия Уилям, който се люлееше от една страна на друга, съпругата му попита: „Мога ли да го направя по-трудно?“, а след това добави допълнителни предавки към колелото, за да усложни предизвикателството.

Двамата се смееха по време на тренировката, но принцеса Кейт доказа, че има сериозен опит. В края на 45-секундното състезание тя беше обявена за победител и получи мъничък златист трофей, докато двойката се опитваше да си поеме дъх.

Още по-впечатляващото е, че бъдещата кралица на Великобритания успя да надвие съпруга си, докато носи пола и обувки на ток! За визията си във вторник съпругата на принц Уилям избра светло палто на Alexander McQueen, бял пуловер с поло яка и миди пола от Zara с А-силует и пепитен десен.

Вижте снимки от деня в галерията тук:

Кейт и Уилям се състезаваха в Уелс

Принцът и принцесата посетиха местния фитнес център, за да научат повече за това как спортът и упражненията могат да поддържат психичното здраве – кауза, за която и двамата работят. Желанието на Кейт Мидълтън да се хвърля във физически предизвикателства е нещо, за което е била хвалена и преди, разказват още от HELLO.

При посещение в Дарби в средата на февруари 41-годишната принцеса теглеше две гуми по време на тренировка, а в социалните медии феновете изразиха възхищение от уменията ѝ. „Тази жена е неудържима“, написа един потребител, „Тя кара това да изглежда лесно!“, коментира друг, а трети сподели: „Наистина ми харесва колко е атлетична, няма нещо, което да не може да направи, когато става въпрос за спорт.“

Експертът по езика на тялото Дарън Стантън коментира пред HELLO поведението на Кейт Мидълтън по време на събитието, обяснявайки: „Кадрите, на които Кейт дърпа гумите по време на последната ѝ поява, ясно демонстрира нейното желание и увереност, както и способността ѝ да се слива с хората около себе си.“

„Трудно е да си представим член на кралското семейство да си позволи да бъде заснет в такава среда, а това просто показва как Кейт държи да пренебрегне протоколите и да пренапише правилата, що се отнася до това как тя и Уилям се представят пред обществото.“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти