Стилна в студа като Кейт Мидълтън: какво включва зимният гардероб мечта на принцесата

колаж Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Да изглеждаме елегантни през зимата е истинско предизвикателство в доста от дните, но изглежда, че Кейт Мидълтън е овладяла това изкуство.

Ще кажете: разбира се, нали е принцеса! И все пак не е необходимо някой да ви вози постоянно с автомобил от врата до врата или да разполагате с бюджета на Катрин, за да се чувствате стилни. Необходимо е да схванете някои основни тактики от гардероба ѝ, които си личат по най-добрите ѝ зимни визии.

Свикнали сме тя да изглежда ослепително на официални приеми в Бъкингам, но по-голяма част от задълженията ѝ се провеждат през деня. Един такъв случай е, когато Кейт Мидълтън и нейният съпруг Уилям за първи път гостуваха на Уелс в качеството си на новите им принц и принцеса.

Това бе първият публичен ангажимент на двойката след като траура в памет на кралица Елизабет приключи, затова и Кейт си позволи да облече яркочервено палто от LK Bennett с едри златисти копчета. Връхната дреха изпъкваше в класическа комбинация в черно, което виждаме върху блузата, панталоните и аксесоарите на принцесата.

Припомнете си визията в галерията тук:

Кейт Мидълтън и принц Уилям на посещение в Уелс

На червено палто принцесата на Уелс заложи и за присъствието на мач за Световната купа по ръгби. Вталеният модел с класически силует и черни копчета, дело на Alexander McQueen, бе съчетан с дрехи в същата цветова гама - пола и плетена блуза тип поло.

В червено под дъжда: принцесата на Уелс с монохромен тоалет

Бебешко синьо се превърна в избора на Кейт Мидълтън за посещение в Белфаст в началото на октомври. Освен нейното палто, в същия нежен нюанс беше и ризата ѝ с панделка на марката Winser London. Визията е завършена в тъмносиньо с панталони тип цигара и обувки с висок ток.

Принцесата на Уелс в бебешко синьо за посещение в Северна Ирландия

В началото на ноември Катрин окончателно се превърна в кралицата на монохромните тоалети по време на визита в Скарбъро заедно със съпруга си. Тя се появи изцяло в бежово с палто на Max&Co, плетена рокля с поло яка и дълги ръкави, обувки на ток от Ralph Lauren и кожена чантичка DeMellier.

Кейт Мидълтън и принц Уилям на посещение в Скарбъро

Принцесата по-късно отново заложи на едноцветна визия, този път обличайки тъмнозелено палто на лондонския бранд лейбъл Hobbs и маслиненозелена миди рокля от Mango. Чантичката Jimmy Choo и високите обувки са издържани в същата гама.

Кейт Мидълтън с монохромен тоалет във военно зелено

Кейт Мидълтън и принц Уилям посрещнаха месец декември в Бостън. Най-стилната поява на принцесата там по наше скромно мнение бе в неправителствената организация за високорискови младежи Roca. За посещението Катрин избра вталено сако и панталон във виненочервено, съчетано с чанта Chanel в същия нюанс. Строгият силует е балансиран от риза с романтична панделка.

Най-стилната поява на Кейт Мидълтън в Бостън

За първия си публичен ангажимент през 2023 г. принцът и принцесата на Уелс се появиха с координирани визии в тъмни нюанси зелено и синьо. Кейт Мидълтън облече палто от тартан на Holland & Cooper и тъмносиня рокля Cefinn, а обувки на висок ток Gianvito Rossi, малка чанта Mulberry Amberley и сапфирени обеци допълваха визията.

Кейт и Уилям с координирани визии за първата си поява през 2023

Принцесата на Уелс се завърна към бежовия цвят с палто Massimo Dutti, посещавайки детска градина в Лутън. В този януарски ден тя облече и съчетание в червено от Gabriela Hearst – пуловер от кашмир и коприна, както и миди пола с висока талия. Кейт постави акцент с черен колан Ralph Lauren.

В детската градина с принцеса Кейт

Катрин отново заложи на розовата гама, като облече палто Marks & Spencer за посещение на благотворителната организация Windsor Foodshare. И тук принцесата на Уелс използва своя монохромен коз, съчетавайки връхната дреха с поло пуловер в същия нюанс. Цветът изпъква благодарение на черен панталон.

Кейт Мидълтън в съчетание от цикламено и черно

Кейт Мидълтън изпрати месец януари в зелено палто с класически втален силует. За ангажимента си в Лийдс тя допълни стилната връхна дреха с чантичка в тон от Manu Atelier и ботуши Gianvito Rossi. На тъмната гама контрастира бяла рокля Victoria Beckham.

Принцесата на Уелс е пленителна в зелено в последния ден от януари

И за да обобщим с няколко думи това, което можем да научим от стила на принцесата: забравете за зимните якета и се сдобийте поне с две палта (колкото повече, толкова по-дълго ще можете да ги носите), не се страхувайте от ярките цветове и експериментирайте с монохромни съчетания!

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти