Ново начало за Кейт Мидълтън: вижте безупречната ѝ делова визия, която трябва да имате в гардероба си!

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

Кейт Мидълтън беше домакин на първия си служебен ангажимент в замъка Уиндзор след като получи титлата принцеса на Уелс.

Съпругата на принц Уилям се срещна с осем експерти от академичните среди, науката и сектора за ранна детска възраст, назначени да я съветват в работата ѝ към нейния Кралски фондационен център за ранно детство, разказва британското издание HELLO.

Принцесата сподели, че е развълнува от нова кампания, която ѝ предстои. Макар за проекта да не бяха споделени подробности, Кейт каза пред експертите: „Наистина съм развълнувана за следващата седмица, ще излязат много неща“, както и: „Тази кампания наистина полага основата за това защо ранното детство има значение.“

41-годишната принцеса на Уелс коментира, че то е свързано с оформянето ни като личности, оформянето на нашите взаимоотношения, емоционалното преживяване в детството и създаването на „градивните елементи“ за това как започваме да разбираме себе си и другите.

„Това са наистина сложни, големи проблеми, които трябва да се разгледат“, каза тя. „Но мисля, че от гледна точка на центъра една от основните ключови области е как да развием социалните и емоционални умения, които са жизненоважни за по-късния живот. Как по-добре да управляваме и регулираме емоциите си? Как да изграждаме по-добре взаимоотношения?“

Срещата се проведе в Зелената стая за рисуване в замъка Уиндзор, където са заснети популярни портрети на покойната кралица Елизабет Втора.

За появата си Кейт Мидълтън избра безупречно съчетание в черно и бяло: сако на Alexander McQueen, панталон Roland Mouret, а внимание привлече бодито от Holland Cooper Cupro, което на пръв поглед прилича на риза. Впечатление на наблюдателите направи и стойността на дрехата в бяло, която се оказа скромна - продуктът може да бъде открит за 149 паунда.

С тази визия принцесата отново показа, че строгият делови стил ѝ отива, но успява и да му придаде мекота с излъчването си. Убедете се със снимките в галерията тук:

Кейт Мидълтън с безупречна бизнес визия

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти