Edna бъдеща кралица на 42: честит рожден ден на Кейт Мидълтън!

На 9 януари тази година Катрин Елизабет Мидълтън празнува 42-рия си рожден ден.

Сключвайки брак с британския престолонаследник, принц Уилям, тя стана херцогиня на Кеймбридж, но след смъртта на кралица Елизабет Втора през 2022 г. Кейт тя наследи още две титли.

Едната от тях е херцогиня на Корнуол, каквато доскоро беше Камила Паркър Боулс, вече кралица консорт. По-висшата титла, с която съпругата на Уилям беше удостоена, е принцеса на Уелс - принадлежала по-рано на принцеса Даяна. След като баща му Чарлз вече е крал на Великобритания, на свой ред Уилям пое по неговите стъпки с титлата принц на Уелс.

След сватбата си с принц Уилям през 2012 г. Кейт Мидълтън се превръща в един от най-обичаните членове на кралското семейство. Освен безупречна в стила си, принцесата на Уелс е един от най-ангажираните кралски особи. Съпругата на принц Уилям е отдадена на каузи като психично здраве сред деца и възрастни, образование и съхраняване на околната среда.

Днешният рожден ден е сладко-горчив за принцесата, чийто празник се състои в разгара на противоречията около автобиографията на принц Хари „Резервен“ (“Spare”). В неделя бяха излъчени две телевизионни интервюта с херцога на Съсекс, като се очакват и още негови участия при излизането на мемоарите на 10 януари.

Кейт Мидълтън зашемети в червено на дипломатически прием в Бъкингам

По традиция Кейт Мидълтън получава пожелания не само от почитатели, но и от членове на кралското семейство. Чарлз Трети и Камила поздравиха публично принцесата на Уелс в официалния си Twitter профил, споделяйки прекрасен кадър. Към снимка на Кейт, двойката написа: „Пожелаваме на принцесата на Уелс много щастлив рожден ден!“

Засега не са известни подробности как Кейт Мидълтън ще отпразнува рождения си ден тази година, но очакваме много скоро да научим!

Любовната история на Кейт и Уилям в снимки

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти