Кралски биограф разказва кога принц Уилям решил, че Кейт Мидълтън е жената за него

Кейт и Уилям
Снимка: Getty

След 9 години заедно и няколко раздели херцогът и херцогинята на Кеймбридж станаха официално семейство през 2011 г., а биографът Марша Мууди посочва причината принц Уилям да отправи предложението след толкова време.

В книгата си от 2013 г. „Кейт: Биография“ писателката разказва за съвместния живот на двойката преди годежа. Тогава Уилям и Кейт са живели във ферма с 5 спални в селската част на графство Ангъсли.

Кейт и Уилям
Снимка: Getty

Мууди пише, че двамата по това време вече са разговаряли за брак, но времето все още не било дошло преди двамата да съжителстват заедно.

„През няколкото години, когато двамата били там, Кейт се грижела за всичко, свързано с дома. За разлика от други кралски особи преди него, Уилям не нае домашен персонал, а Кейт се грижеше за всичко…И двамата знаеха какво предстоеше и въпреки хубавите неща, които щяха да последват, това също означаваше живот с увеличена отговорност и по-малко време за тях самите.“

Кейт и Уилям
Снимка: Getty

Периодът на семейна идилия очевидно е бил повратен за връзката на принц Уилям и Кейт Мидълтън и определящ за предложението британката да стане част от кралското семейство.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти