Коя е единствената жена, накарала Кейт Мидълтън да ревнува

Принцът и принцесата на Уелс са семейство от повече от десетилетие, но преди техния годеж и сватба има сведения за една-единствена жена, накарала Кейт Мидълтън да ревнува.

Въпреки семейната ѝ история и впечатляващите лични постижения, наследничката Изабела Калторп е най-известна в много среди с това, че е привлякла погледа на принц Уилям през 2004 г.

Вижте повече за нея в галерията долу:

Коя е Изабела Калторп, заради която Кейт и Уилям се разделят за кратко

Кралският биограф Кейти Никол пише в книгата „Уилям и Хари: Зад стените на двореца“, че през лятото на същата година Уилям посещава дома на семейство Анструтер-Гоф-Калторп в Челси, за да се види с Изабела. Това дори допринася за решението заедно с Кейт да поставят на пробна пауза отношенията си.

Усилията на принца обаче не успяват да впечатлят достатъчно Изабела.

„Той доста се беше влюбил и искаше да бъде с нея. Предложи ѝ няколко пъти това лято и въпреки че Изабела беше необвързана, тя отблъсна Уилям и каза, че това би било твърде пагубно за нея и нейната кариера“, твърди кралски източник пред Daily Mail през 2007 г.

В биографията „Уилям и Хари: Зад стените на двореца“ Кейти Никол пише още, че Кейт дори е забранила на Уилям да се свързва с Изабела след раздялата през 2004 г.

Изабела Калторп
Снимка: Getty

„Очевидно това беше пауза, от която Уилям се нуждаеше, и преди да е дошла Коледа те отново бяха заедно, въпреки че Кейт имаше условие. До нея е достигнала информация за посещенията на Уилям при Изабела и Кейт е настояла Уилям да не се свързва отново с нея.“

През 2007 г. подобна история разказва и кралски източник на Daily Mail (и като такъв не е зле да приемем думите му като подправени с щипка сол):

„Изабела изигра голяма роля това лято. Бих стигнал дотам да кажа, че Уилям заряза Кейт, защото смяташе, че има шанс с Изабела и Кейт го знаеше. Кейт обаче е непоклатима и стоеше настрана, изчаквайки Уилям да се върне при нея, което в крайна сметка и стори. Преди това обаче направи всичко възможно да ухажва Изабела.“

както и:

„Уилям беше лудо влюбен в нея, но когато разбра, че няма шанс те да се съберат, той се върна при Кейт. Кейт беше много наясно с манията му по Изабела и беше невероятно застрашена от нея. Изабела е страшно красива и би засенчила всяко момиче. Кейт отново прие Уилям, но при условие, че няма да говори отново с Изабела.“

Изглежда, че в крайна сметка между Кейт, Уилям и Изабела няма лоши чувства, защото Калторп присъства на сватбата на Уилям и Кейт през 2011 г.

Още за Кейт:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти