Когато кралицата те критикува: причината Елизабет да не е била доволна от Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън и кралица Елизабет
Снимка: Getty

Днес е трудно да си представим британското кралско семейство без Кейт Мидълтън, разказват от Marie Claire. На херцогинята на Кеймбридж не ѝ отнема много време да спечели почитатели в Обединеното кралство и по цял свят, но не съвсем същата е ситуацията с бъдещите си роднини - и по-точно Елизабет Втора.

Според информация, публикувана в онлайн изданието на Express, кралицата е била доста критична към Кейт, когато бъдещата херцогиня все още е била само приятелка на Уилям. Причината всъщност е изненадваща: Елизабет очевидно не е смятала, че Мидълтън е вършила достатъчно. Фил Дампиер, експерт, който отразява кралското семейство повече от 20 години, обяснява:

„Кейт беше приятелка на Уилям в продължение на осем или девет години, преди да се сгодят и да се оженят. Имаше фаза, в която тя изглеждаше, че тя върши много малко. Веднъж кралицата отбеляза, че Кейт не прави много, така че мисля, че имаше доста дълъг преход към кралското семейство.“

Общите моменти на кралица Елизабет и Кейт Мидълтън

Към момента това е трудно да се повярва, тъй като Кейт е един от най-натоварените и усърдно работещи членове. А докато извършва посещения, заета е с патронажи и работи с няколко благотворителни организации, тя се старае да се грижи собственоръчно и за трите си деца. Кралицата изглежда доволна от пълния график на херцогинята, за разлика от преди.

Дампиер смята, че причината Уилям да не поставя Кейт в светлината на прожекторите се дължи на покойната му майка, принцеса Даяна. Кралският експерт казва: „Заради случилото се с майка му Уилям се държеше много защитнически към нея и оттогава винаги е бил такъв.“

Откакто става част от кралската фамилия, тя постоянно е преследвана от пресата, включително и в последните си мигове, затова е логично, че принц Уилям не е искал животът на неговата избраница да се стече по същия начин.

Всички начини, по които принцеса Даяна е нарушавала кралския протокол

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти