Принц Хари разплаква Кейт Мидълтън по време на сватбата ѝ с принц Уилям

кралска сватба
Снимка: Getty

Още преди да се ожени и стане херцог на Съсекс, репутацията на принц Хари не е от най-благоприличните. Пословичен със своите шеговити прояви и парти дух, никой не очаква той да покаже романтичната си страна по време на сватбата на своя брат Уилям и Кейт Мидълтън през 2011 г.

Принц Хари обаче успява да просълзи булката с речта си, разказват от Marie Claire. Кралският биограф Кейти Никол разказва за случката в своята книга “Harry: Life, Loss and Love” (чието допълнено издание може да се намери и на българския пазар със заглавието „Хари и Меган“ – повече за нея вижте ТУК).

кралска сватба
Снимка: Getty

„Беше любяща, топла и забавна и докосна дълбоко Уилям“, пише Никол за речта и добавя, че думите на Хари са накарали Кейт да пророни сълза, а тогавашната приятелка на Хари - Челси Дейви, да се усмихне.

„Когато каза, че дългогодишната любовна история на двойката е негово вдъхновение, Челси се усмихна срамежливо, а през това време Кейт пророни сълза.“

Гафове, които са се случили по време на кралските сватби

Но въпреки този трогателен момент по-малкият брат все пак не забравя да остави и типичния си личен почерк.

„Речта беше изпълнена с класическото чувство за хумор на Хари и той се пошегува с брат си: „У Уилям нямаше капчица романтика преди да се срещне с Кейт, затова разбрах, че е сериозно, когато Уилям изведнъж започна да чурулика по телефона с Кейт.“ Тогава той имитира брат си, наричайки Кейт „Бейбикинс“, което предизвиква смях у гостите... Челси беше помогнала на Хари, като редактира речта на кума, деликатно съветвайки го да извади реплика за „убийствените крака на Кейт“, която би смутила булката.“

Добро включване от страна на Челси!

10 сватбени тайни на кралското семейство

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти