Време за четене: завладяваща биография на принц Хари и Меган Маркъл вече на български

Меган и Хари
Снимка: Getty

Богат портрет на един от най-популярните членове на британското кралско семейство от броени дни е на българския пазар.

Книгата „Хари и Меган“ проследява живота на херцога на Съсекс още от детска възраст, когато пленява сърцата на кралските почитатели по цял свят още с най-ранните си публични появи като дяволит червенокос малчуган.

Меган и Хари
Снимка: Hybrid Books

Изчерпателната биография разказва още за отношенията на принц Хари с неговата майка – принцеса Даяна, и загубата ѝ, бурните му младежки години, службата в Афганистан и вдъхновението да основе игрите „Инвиктус“, където се състезават ранени и боледуващи военнослужещи.

Важна част от разказа за Хари заемат и отношенията с Меган Маркъл, която се отказва от актьорската си кариера, за да се отдаде на ангажименти като херцогиня на Съсекс след сватбата им.

Вижте тук сватбата на Меган и Хари в снимки >>>

Как общува Хари с членовете на семейството си? Кое е тайното му „второ семейство“ в Ботсвана? Каква е историята на предишните му любовни увлечения? Защо тъкмо американската актриса Меган печели сърцето му? Отговорите на тези и на други въпроси дава Кейти Никол в книгата „Хари и  Меган“.

Кейти Никол
Снимка: Getty

Авторката Кейти Никол вече десетилетие е хроникьор на британската кралската фамилия, а през последните години и кореспондент на “Vanity Fair”. Тя е журналистът, който първи съобщава за сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън през 2011 г. и намерението на принц Хари да предложи брак на Меган Маркъл. Кейти Никол живее в Лондон със съпруга и двете си деца.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти