Уилям и Кейт си дали клетва да се оженят години преди годежа

уилям кейт
Снимка: Getty/Gulliver

Ако си мислите, че Уилям и Кейт са женени от векове и са двойка дори от по-отадвна - да, прави сте. И още нещо - двамата са си дали клетва да се венчаят един за друг много преди нещата да станат сериозни и да се сгодят!

През 2007г. Уил и Кейт си дали обещание, че ще стигнат до олтара и вижте ги днес - щастливо женени повече от десетилетие след сключването на пакта!

Кралският кореспондент Кати Никол пише в книгата си "Кейт: Бъдещата кралица", че двамата с Уилям са обсъждали брака си години преди да се сгодят. Докато все още били във фазата на срещите и неангажираща връзка, Уилям искал да премахне напрежението и от двамата и решил да поведе дискусия дали трябва да прекарат живота си заедно или не.

уилям кейт
Снимка: Getty/Gulliver

Така пресните влюбени стигнали до заключението, че един ден ще се оженят един за друг.

По време на почивка на роматичен остров, Уилям обещал на Кейт, че има сериозни намарения към нея, пише в книгата си Кати. Тогава за първи път двамата заговорили за брак, с океана пред тях и хилядите примигващи звезди на нощното небе, Уилям обещал на Кейт, че един ден смята да се ожени за нея.

уилям кейт
Снимка: Getty/Gulliver

Е, двамата се разделят малко след това съдбоносно обещание, но малко след това се събират отново и в крайна сметка изпълняват обещанието си!

"И двамата бяхме много млади", споделя за раздялата в интервю Уилям. "Учехме в университета, все още откривахме себе си, променяхме се, растяхме."

В крайна сметка двамата отново намират път един към друг и се срещат още 3 години преди Уил да предложи официално брак на Кейт през 2010г. Година по-късно двамата се женят, а Кейт става херцогиня на Кеймбридж. 3 бебета и 8 години по-късно, Уил и Кейт все още изживяват своята приказка.

Припомнете си ТУК най-красивите и вълнуващи кадри от кралската сватба на Уилям и Кейт >>>

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти