Принц Хари разкри съобщенията на Кейт, които разплакали Меган преди сватбата

Принц Хари е решил да покаже всичко пред света, включително съобщенията между съпругата му Меган и Кейт Мидълтън, които са причината Меган да пролива сълзи в деня преди сватбата си. Отдавна се заговори за драма между Кейт и Меган, но така и не стана ясно кой кого е разплакал и защо.

Е, Хари разказва своята гледна точка в мемоарите си, които бяха публикувани днес.

Оказва се, че целият проблем е дошъл от роклите на шаферките и по-специално - шаферската рокля на принцеса Шарлот - дъщерята на Уилям и Кейт.

Кейт изпратила съобщение до Меган, в което се оплаква от роклята на Шарлот и казала, че има голям проблем с дрехата. Роклята се нуждаела от преправяне, защото не била подходящият размер. Хари споделя в книгата си, че роклите на шаферките били ръчно ирзботени във Франция само по взети от разстояние мерки и всички очаквали да бъдат нужни известни корекции.

Принцът разкрива още, че Меган не отговорила веднага на съобщението, защото била заета с още много неща покрай сватбата, а и трябвало да се справя с целия хаос около баща си. Тя отговорила на следващата сутрин, че в Двореца има шивач, който е на разположение цял ден и ще може да направи корекциите. Но се оказало, че този отговор не бил достатъчен за Кейт.

"Това не беше достатъчно за Кейт и двете с Мег се разбраха да се чуят следобяд", пише Хари.

Ето и как протекъл разговорът между Кейт и Меган:

"Роклята на Шарлот е прекалено голяма, широка и дълга. Тя се разплака, когато я облече вкъщи, за да я пробва", казала Кейт на Меган.

Меган отговорила, че на тяхно разположение от 8 сутринта е личният им шивач: "Заведи Шарлот при него, както се разбрахме с останалите майки", казала Меган.

Кейт поискала всички шаферски рокли да бъдат напълно променени и направени отново:

"Не, искам всички рокли да се ушият отново", били думите на Кейт.

кейт мидълтън меган маркъл
Снимка: Getty

Тогава Меган попитала Кейт дали е наясно какво се случва с баща ѝ и колко е труден моментът за нея. Кейт отвърнала, че е запозната добре със ситуацията, но сватбата е след 4 дни и шаферските рокли трябва да се оправят.

"Да, Кейт, знам...", казала Меган

Според Хари, Кейт имала и други забележки по организацията на сватбата. Искала да има специално парти за шаферите, но то нямало как да се състои, тъй като повечето идвали от Америка.

В крайна сметка Меган приключила разговора със следните думи:

"Не знам какво друго да ти кажа, Кейт. Ако роклята на Шарлот не й става, заведи я при нашия шивач, за да я оправи. Той е на разположение цял ден и ви чака."

Кейт отвърнала единствено с "Добре" и затворила телефона.

меган хари кейт уилям
Снимка: Getty

Хари споделя, че след разговора е заварил Меган да плаче на пода.

"Бях ужасен да я видя толкова разстроена, но бях наясно, че Меган е доста емоционална в този момент. Беше под голямо напрежение през последните месеци. Беше наистина непоносимо, но временно. Бях сигурен, че Кейт не е искала да я засегне нарочно."

Хари разкрива, че Кейт е отишла при тях на следващия ден, за да се извини.

"На следващата сутрин Кейт дойде и носеше цветя. Извини се на Меган, а аз си помислих, че всичко е било просто едно голямо  недоразумение."

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти