Кралството изисква жертви! Как изглеждаше Кейт Мидълтън, когато се обличаше както си поиска

Кейт Мидълтън е наблюдавана от медиите откакто започна да излиза с принц Уилям. Едно от нещата, които правят най-силно впечатление в настоящата принцеса на Уелс е нейният безпогрешен стил на обличане, който за кралските особи е строго нормиран - бъди елегантна и женствена, без да показваш плът.

„Ефектът на Кейт“ обаче не съществуваше, докато тя и принц Уилям не обявиха годежа си през 2011 г. Дотогава Кейт се обличаше както си поиска, без да се съобразява с кралските традиции. Тогава гардеробът ѝ включваше типичните за началото на 2000-те модни реликви - дънкови мини поли, топове с пайети и дънки с ниска талия. Все дрехи, с които днес е немислимо да я видим.

След като Кейт завърши университетските си дни, вля се в работната сила и в крайна сметка зае ролята си на херцогиня на Кеймбридж, нейният стил също неизбежно се разви. Най-вече нейните тоалети станаха по-скромни и изискани, с добавянето на дълги ръкави и рокли, които стигат до коляното, костюми с поли и елегантни токчета.

Знаем, че сега принцесата е абсолютна кралска модна икона, но нека се върнем назад към онази Кейт, която можеше да носи каквото си поиска, и си припомним някои от най-изненадващите ѝ визии:

Преди кралския живот: как изглеждаше Кейт Мидълтън, когато се обличаше както си поиска

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти