Готова за кралица! Кейт Мидълтън ни остави без думи с нова великолепна поява

Принцесата на Уелс заблестя на първия дипломатически прием на крал Чарлз Трети във вторник вечер.

В Бъкингамския дворец Кейт Мидълтън посрещаше гости, облечена в зашеметяваща дълга рокля на един от любимите си дизайнери - Jenny Packham. Дългият модел в червено включваше апликации с пайети във формата на цветя. Вижте снимки от събитието в галерията тук:

Кейт Мидълтън зашемети в червено на дипломатически прием в Бъкингам

Вечерният прием отново се превърна в повод принцесата да се появи с тиара – според правилата в кралското семейство бижуто е позволено за носене след 18 ч. и то само от жени, които са семейни. Този път изборът беше Тиарата с лотусови цветя, известна още и като Папирусовата тиара на Кралицата майка.

Бижуто е направено от диаманти в разгърнати елементи, увенчани с диамантени арки, разказват от британското издание HELLO. Кейт Мидълтън сложи същата тиара на дипломатически прием в двореца през 2013 г., както и по време на първия си държавен банкет в Обединеното кралство през 2015 г. по време на китайско държавно посещение.

Във вторник вечер Кейт носешe и пояса на Синия кралски викториански орден - семейния орден на покойната кралица, положен върху жълта панделка, и диамантени обеци, принадлежали на кралица Елизабет II.

На дипломатическия прием, който се провежда всяка година, монархът и други членове на кралското семейство приветстват над 500 членове на дипломатическия корпус в държавните зали на Бъкингамския дворец. Последното такова събитие се проведе през 2019 г. заради пандемията от коронавирус.

За снощния прием кралицата консорт Камила носеше тъмносиня рокля от Anna Valentine. Съпругата на принц Чарлз заблестя и любими бижута на кралица Елизабет - тиара от сапфир и диаманти, както и колие в тон.

В същата вечер принц Хари и Меган Маркъл също бяха заети. Двойката се появи на червения килим в Ню Йорк за наградите Ripple Of Hope, на които беше отличена за хуманитарната си дейност. Вижте снимки в галерията тук:

Меган Маркъл и принц Хари елегантни на Ripple of Hope Gala

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти