Принц Хари за „болката и страданието“ на Кейт Мидълтън и още жени, станали част от кралското семейство

След като херцогът и херцогинята на Съсекс миналата седмица изненадаха с първи тийзър на документалния си сериал по Netflix (припомнете си тук), от стрийминг платформата разпространиха и следващ трейлър.

С него става ясна премиерната дата на „Хари и Меган“ – първата част от шестте епизода ще излезе на 8 декември, този четвъртък, а останалите ще можем да гледаме от 15 декември.

В новите кадри чуваме принц Хари да коментира връзката си с Меган преди двамата да се оттеглят от задължения като висши членове на кралското семейство. „Наистина е трудно да погледнем назад към това сега и да си попитаме „Какво, за бога, се е случило?“, казва той.

Монтажът показва кадри от публични появи на Меган Маркъл като член на кралското семейство заедно с тогавашни коментари, един от които гласи, че тя се превръща в „кралска рок звезда“, която всички обичат.

За внезапната промяна в отношението към съпругата си Хари казва: „Има семейна йерархия, знаете, има изтичане на информация, но има и насаждане на истории.“

Най-добрите модни моменти на Меган Маркъл като херцогиня

„Това е мръсна игра“, отбелязва още той, а думите му звучат като поредното обвинение срещу практиките на Фирмата, както наричат още кралското семейство като институция. Според херцога на Съсекс да бъдеш част от нея е мъчително не само за Меган Маркъл.

„Болката и страданието на жените, които чрез брака си попадат в тази институция, тази храна за хищници. Бях ужасен, не исках историята да се повтаря“, разказва принц Хари, имайки предвид останалите жени, станали част от кралското семейство през годините - Кейт Мидълтън и своята покойна майка принцеса Даяна, загинала трагично при катастрофа, предизвикана от преследващи я папараци.

Трейлърът завършва с думите му: „Никой не знае пълната истина. Ние знаем пълната истина.“

Официалният анонс за документалния сериал гласи, че в „Хари и Меган“ двойката ще разкаже своята страна на своята нашумяла любовна история, отбелязват от британското издание HELLO. „Поредицата изследва потайните им ранни дни на ухажване и предизвикателствата, които ги накараха да се почувстват принудени да се оттеглят от постоянните си роли в институцията“, гласи още информацията от Netflix.

Освен коментари от самите Хари и Меган, в документалния филм ще чуем и хора, близки до двойката, някои от които никога не са говорили досега публично.

Гледайте целия трейлър тук:

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти