Съвършена в бежово: есенната визия мечта на Кейт Мидълтън и как принцесата се спаси от неловък момент

Принцът и принцесата на Уелс се завърнаха към задълженията си след кратка семейна почивка, като посетиха Скарбъро в четвъртък.

Там двойката гостува на местните организации The Street и The Rainbow Center, на които Кралската фондация на принца и принцесата на Уелс заедно с фондацията Two Ridings Community Foundation даряват 345 000 британски лири, научаваме от HELLO!.

За посещението Кейт Мидълтън впечатли с елегантна монохромна визия в бежово.

В нея изпъкваше палто на Max&Co, чийто цвят го прави класически избор за есента. Принцесата носеше плетена рокля с поло яка и дълги ръкави, плътно около фигурата, и допъленна с кафяв колан Boden. Прекрасната визия беше завършена с обувки на ток от Ralph Lauren и кожена чантичка DeMellier.

По време на вчерашната визита Кейт Мидълтън запази самообладание, когато в един момент изпита трудност с обувките си. Едната от тях се закачи в калната трева, докато херцогинята на Кеймбридж и Корнуол разговаряше със събралите се отвън почитатели, пише още HELLO!. Кейт успя да задържи обувката здраво на крака си и беше видяна да си тръгва с усмивка на лицето след малкия инцидент.

Вижте снимки от посещението в галерията тук:

Кейт Мидълтън и принц Уилям на посещение в Скарбъро

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти