Малък кавалер: вижте как едно 4-годишно момченце очарова Кейт при посещението ѝ в Уелс

Кейт Мидълтън определено внася настроение в новата си кралска роля!

40-годишната Кейт посети Уелс със съпруга си принц Уилям във вторник, отбелязвайки първото си пътуване, откакто станаха принц и принцеса на Уелс след смъртта на кралица Елизабет.

Докато посещаваха спасителната станция на RNLI Holyhead и се срещнаха с членове на екипажа, доброволци и други помощници от местното звено, принцесата имаше и по-специална среща с 4-годишно момченце на име Тео Кромптън.

Тео изглеждаше развълнуван да поздрави кралската особа лично, като радостно ѝ подари малък букет. Също толкова развълнувана, Кейт прие розовите рози и приклекна за по-близък разговор. След малко към тях се присъедини и принц Уилям, който също изглеждаше очарован от малкия кавалер, усмихвайки се широко.

Кейт Мидълтън принц Уилям Уелс
Снимка: Getty

След посещението на станцията за спасителни лодки, двойката направи кратка разходка до Marine и Café Bar Holyhead, за да се срещне с хора от малки предприятия и организации.

Следобед кралската двойка се отправи на юг към градското крайбрежие на Суонзи, за да посети преустроена църква, която е превърната в процъфтяващ обществен център, в който се помещава хранителна банка, която поддържа над 200 души седмично, и Swansea Baby Basics, която раздава основни артикули за уязвими майки в целия град. Кейт участва в мрежата на бебешките банки още по времето на пандемията и преди това е сортирала и разтоварвала колети с дарения за майки и бебета в нужда.

Кейт Мидълтън и принц Уилям на посещение в Уелс

Малко преди двойката да пристигне в Св. Тома, църковните камбани биеха с „Бог да пази краля“ и някои от 300 наблюдаващи, събрани в тясната улица, запяха мелодията.

Принц Уилям и принцеса Кейт бяха удостоени с титлите принц и принцеса на Уелс от крал Чарлз III само един ден след като кралицата почина в замъка Балморал в Шотландия на 8 септември. Висшите членове на кралското семейство отидоха в Уелс веднага щом това беше практически възможно – само ден след края на кралския траур.

► Децата на Меган и Хари стават принц и принцеса и всичко за новите титли на Кейт, Уилям и наследниците им

Това беше особено вълнуващо посещение за тях. Близки до двойката също казват, че Уелс има специално място в сърцата им – като първия им дом, където живееха, когато принц Джордж е роден, и отразено в решението им да вземат Джордж и Шарлот в Кардиф през уикенда, когато празнуваха Платинения юбилей на кралицата по-рано тази година.

Уилям и Кейт планират да се върнат в Уелс преди края на годината.

Кейт и Уилям с първа поява след погребението на кралицата

Прочетете още за кралското семейство:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти