Каква жена! Принцеса Кейт възхити в червено и обяви „делото на живота си“

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

Принцесата на Уелс посети щаба на БАФТА в Лондон в понеделник вечер и впечатли не само с визия, но и с обещаващата си нова кампания.

На събитието Кейт Мидълтън се появи в компанията на своя съпруг принц Уилям, а от сцената тя обяви проекта си, озаглавен “Shaping Us” („Оформяйки ни“). Амбициозната кампания цели да популяризира развитието в ранна възраст, а заглавието подчертава значението на формиращите години от живота на детето.

Британското издание HELLO съобщава, че принцесата на Уелс вижда ранните години и Центъра на Кралската фондация за ранно детство като „делото на живота си“.

В реч, която Кейт произнесе в понеделник вечер, тя сподели: „Кампанията е основно за насочване на вниманието върху критичното значение на ранното детство и как то оформя зрелите хора, в които се превръщаме.“

Кейт изглеждаше зашеметяващо както винаги, обличайки яркочервен костюм, състоящ се от вталено сако и панталон. Моделът е дело на един от любимите ѝ дизайнери - Alexander McQueen, и беше допълнен от аксесоари в същия цвят - малка чанта и обувки на висок ток. Впечатление направиха и обеците на принцесата от лондонската бижутерийна марка Chalk, които са на достъпната стойност от 75 паунда.

Вижте снимки от вечерта в галерията тук:

Кейт Мидълтън е неотразима в червено за обявяването на кампанията си “Shaping Us”

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти