Принцеса Кейт почете Елизабет Втора със специални думи преди първата Коледа без кралицата

Принцесата на Уелс посвети организирания от нея коледен на концерт на покойната кралица Елизабет.

Празничното събитие, наречено „Кралски песни: Заедно на Коледа“ (Royal Carols: Together At Christmas) се състоя на 15 декември в Уестминстър и ще се излъчен на Бъдни вечер по британския телевизионен канал ITV1.

От двореца разпространиха предварително записано въведение за празничния концерт, в което Кейт Мидълтън казва, че е „развълнувана“ да се върне в Уестминстърското абатство за втора поредна година.

„Тази Коледа ще бъде първата ни без Нейно покойно величество кралица Елизабет“, споделя принцесата. „Коледа е близко до сърцето на Нейно Величество като време, което събира хората и ни напомня за важността на вярата, приятелството и семейството, както и това да показваме съпричастност и състрадание.“

Облечена с блестяща жилетка в черно и златисто, тя разказва още: „Тази година поканихме на службата стотици вдъхновяващи хора. Тези, които демонстрират силата на сплотеността и ценностите на общността, които ни позволяват да продължим традицията на Нейно Величество да признаваме и благодарим на тези, които са се постарали да подкрепят околните.“

„Нейно Величество ни оставя невероятен завет, който дълбоко вдъхнови много от нас.“

Кейт, която оглавява коледната служба с подкрепата на Кралската фондация, посвети събитието на кралицата и „всички онези, които за съжаление вече не са сред нас“.

Принцесата на Уелс добавя: „И макар че Коледа ще усеща много различна тази година, ние все още можем да се сещаме за спомените и традициите, които споделихме. Отделете време да забавите темпото и да празнувате със семейството и приятелите всички прекрасни неща, които правят Коледа толкова специална.“

Кейт, Уилям, Джордж и Шарлот заедно на коледния концерт в Уестминтърското абатство

За да присъстват на концерта „Кралски песни: Заедно на Коледа“, към принцесата се присъединиха не само крал Чарлз и кралицата консорт Камила, но и съпругът на Кейт, принц Уилям, както и децата на двойката - принц Джордж и принцеса Шарлот. Сред изпълнителите бяха хорът на Уестминстърското абатство, певецът Крейг Дейвид, Алфи Боу и Мелани Си, които изпълняват дует, и др., научаваме от британското издание HELLO.

Докато гостите бяха посрещнати на входа с атмосферни снежинки от машина за сняг, коледното дърво в абатството беше украсено с малки декорации с мечето Падингтън - препратка към обичания скеч на покойната кралица заедно с анимационния герой, излъчен по случай Платинения юбилей на Елизабет Втора през юни тази година.

Последен ден от тържествата по случай платинения юбилей на кралицата

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти