Коледен разкош: Кейт, Уилям, Джордж и Шарлот се появиха заедно на празничния концерт

Най-голямата подкрепа на Кейт Мидълтън — нейните деца, се присъединиха към нея в специална нова кралска коледна традиция.

9-годишният принц Джордж и 7-годишната принцеса Шарлот излязоха в четвъртък, за да присъстват на втория годишен празничен концерт на принцесата на Уелс, Royal Carols: Together at Christmas. Те влязоха в Уестминстърското абатство заедно с родителите си.

Припомнете си изпълнението ѝ от миналата година ► Тя наистина може всичко! Вижте изненадващото празнично изпълнение на Кейт Мидълтън

Семейството перфектно координира своите тоалети, като Кейт и Шарлот бяха в сходни нюанси бордо — принцесата на Уелс беше в рокля по поръчка на Eponine London, а малката принцеса беше с палто от Trotters. И Уилям, и Джордж носеха костюми и вратовръзки, като вратовръзката на таткото подхождаше на женските тоалети. Изглежда, че 4-годишният принц Луи си е останал вкъщи.

Кейт, Уилям, Джордж и Шарлот заедно на коледния концерт в Уестминтърското абатство

Събитието беше семейна поява за кралските особи, тъй като присъстваха и крал Чарлз III и кралица Камила. От кралското семейство се присъединиха също принцеса Юджини и съпругът ѝ Джак Бруксбанк, принцеса Беатрис и съпругът ѝ Едоардо Мапели Моци, Зара и съпругът ѝ Майк Тиндал, Софи, графиня на Уесекс, херцогът и херцогинята на Глостър, принц и принцеса Майкъл от Кент, лорд Фредерик Уиндзор и съпругата му Софи Уинкълман и лейди Габриела Уиндзор и нейният съпруг Том Кингстън.

► Вижте очарователната коледна картичка на Уилям, Кейт и трите им усмихнати деца!

Родителите на Кейт — Карол и Майкъл Мидълтън, също бяха видени да влизат със сестрата на Кейт — Пипа.

Кралското семейство се събра за празничния концерт в Уестминстърското абатство

Тазгодишното събитие включваше традиционни коледни песни на Abbey Choir, заедно с изпълнения на гости, включително Крейг Дейвид и звездата от „Клетниците“ Саманта Баркс, както и специален дует от оперния певец Алфи Боу и Мелани Си от Spice Girls. Четенията бяха изнесени от принц Уилям, Кристин Скот Томас и звездата от „Падингтън“ Хю Боневил.

Концертът също така включваше почит към кралица Елизабет II:

„Тази коледна служба е посветена на Нейно Величество кралица Елизабет II и на всички онези, които за съжаление вече не са с нас. Силно поддържаните ценности на Нейно Величество като дълг, състрадание и вяра са ръководили създаването на тази служба“, гласи съобщението в програмата за Royal Carols: Together at Christmas read.

В началото на службата беше излъчен филм, който подчерта как покойната кралица беше в центъра на Коледа за толкова много хора с ежегодната си реч. За своето четене принц Уилям прочете част от коледното предаване на покойната си баба от 2012 г.

Въпреки че трите деца на Кейт и Уилям си останаха вкъщи за празничното събитие миналата година, това не е първото им участие в коледните традиции с кралското семейство. През 2019 г. принц Джордж и принцеса Шарлот направиха своя коледен сутрешен дебют заедно с кралските особи за годишната им разходка до църковните служби. 

Припомнете си тук ► Кралски коледен дебют: принц Джордж и принцеса Шарлот събраха всички погледи на празничната служба

Кралска Коледа: Кейт, Уилям, Джордж и Шарлот впечатлиха всички

Появата на кралското семейство за коледната служба и концерт се случи часове след като бяха излъчени последните серии от сериала на Netflix „Хари и Меган“, в който херцозите на Съсекс направиха някои шокиращи разкрития и обвинения. Прочетете всичко тук:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти