„Всичко беше толкова пресилено“: Меган и Хари с нови любопитни разкрития за сватбата си

Меган Маркъл и принц Хари разкриха любопитни подробности за сватбения си ден.

Херцогът и херцогинята на Съсекс разказаха за сватбата си през май 2018 г. във втора част от сериала им за Netflix „Хари и Меган“, чиято премиера е днес. Техният голям ден привлече телевизионна аудитория от 1,9 милиарда души, което го направи едно от най-големите телевизионни събития в историята.

„В деня на нашата сватба сякаш се пренесох в едно наистина спокойно пространство. Не знам как бях толкова спокойна“, каза Меган. „Поглеждам назад към това и се чудя – как бях толкова спокойна? И всичко, което исках, беше мимоза и кроасан. И да си пусна песента, отивайки в параклиса. Направих го и беше страхотно!“

Сватбата на Меган и Хари в снимки

Меган добави, че крал Чарлз също е изиграл ключова роля в подготовката на церемонията, като дори е помогнал при избора на оркестър.

„Той, като мой свекър, беше много важен за мен“, сподели Меган, докато си спомняше как Чарлз се е намесил, за да я изпрати по средата на пътеката, защото баща ѝ Томас Маркъл не успя да присъства на церемонията поради „медицински причини“, каза източник пред сп. People по това време.

Меган също описа баща си като „изгубен“ в седмиците преди сватбата, когато той организираше папарашки снимки с британски таблоид и според Меган я е излъгал, че не е говорил с пресата. 78-годишният Томас по-късно изрази съжаление за инцидента.

► Майката на Меган през сълзи: "Имаше моменти, в кoито дъщеря ми не искаше да живее"

Вижте непоказваните лични снимки на Меган и Хари

Въпреки тълпите, огромната телевизионна аудитория и ситуацията с бащата на Меган обаче, Хари е имал очи само за един човек: „Що се отнася до мен, бяхме само ние двамата“, каза той.

Точно преди сватбените си обети, Хари и Меган бяха поздравени с прекрасното изпълнение на “Stand by Me” на Бен Е. Кинг от госпъл хор Карен Гибсън и The Kingdom Choir. Говорейки за решението да покани госпъл хор в историческия параклис „Сейнт Джордж“, Хари разкри, че Чарлз е помогнал за организирането на участието им. Тенис легендата Серина Уилямс добави, че е „смелост“ за кралските особи да позволят на хора да се появи и да представи наследството на Меган.

Редките публични появи на Дория Рагланд, майката на Меган Маркъл

По-късно същия ден Меган разкри, че е претърпяла странна злополука по време на обяда в замъка Уиндзор, където Елтън Джон изпълни няколко песни за двойката, включително “Tiny Dancer”, която той посвети на Меган, според гост на младоженците пред сп. People. „Не можах да намеря майка си, защото тя се беше приближила към сцената, за да гледа изпълнението на Елтън Джон“, каза Меган през смях.

► Какво е да си тъща на принц Хари и да те преследват папараци: майката на Меган говори за първи път пред камера!

Двойката също така разкри, че първият им танц е бил на песента “Land of 1,000 Dances”, тъй като Меган е искала цялата музика „да бъде забавна“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix US (@netflix)

Поглеждайки назад към грандиозния си голям ден, Меган добави: „Колко смешно е да го кажа – стигнах до замъка за сватбата си.“

„Всичко беше толкова пресилено“, добави тя развълнувано.

► Хари разказва за „ужасяваща“ семейна среща с Уилям, Чарлз, Елизабет и момента, който преобръща отношенията с брат му

В трейлъра за втората част от поредицата Меган говори за събитията след сватбата и драматичното въздействие, което имаше оттеглянето им от кралското семейство през януари 2020 г., включително решението да премахнат 24-часовата им полицейска защита на основание, че те вече нямат право на обезпечение, финансирано от данъкоплатците.

„Охраната ни беше изтеглена. Всички по света знаеха къде сме“, каза тя. Коментирайки по-голямата липса на защита на двореца, тя добави: „Не бях хвърлена на вълците. Нахраниха вълците с мен.“

„Те бяха щастливи да излъжат, за да защитят брат ми. Никога не пожелаха да кажат истината, за да ни защитят“, подчерта Хари в друг момент от трейлъра.

► „Бяха доволни да лъжат, за да защитят брат ми“: принц Хари със сензационно твърдение

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix US (@netflix)

Още разкрития от сериала „Хари и Меган“:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти