Майката на Меган през сълзи: "Имаше моменти, в кoито дъщеря ми не искаше да живее"

Днес излязоха и последните 3 епизода от документалния сериал за живота на Меган и Хари, а разкритията и шокиращите обрати продължават да валят. В четвърти епизод виждаме интервю с майката на Меган, която избухва в плач при спомените за един от най-тежките моменти на дъщеря си.

Дория разкрива, че Меган дори е мислила за самоубийство и не е виждала светлина в тунела.

Майка ѝ, която в момента живее съвсем наблизо до Меган, Хари и двете им деца в Калифорния, не успява да сдържи съзлите си, докато признава, че дъщеря ѝ е имала сериозни емоционални и психични проблеми по време на престоя си във Великобритания.

"Дори не искам да си спомням за онзи момент, да знаеш, че детето ти не иска вече да е тук, не иска да живее, това е много тежко за една майка. Не можех да я защитя и това беше още по-лошото. Дори Хари не можеше да я защити", споделя Дория.

Дория Рагланд Меган Маркъл принц Хари
Снимка: Getty

Дория разкрива още, че Хари и Меган са били "подложени на огромен стрес и напрежение и са имали чувството, че са бегълци".

В предните 3 епизода на сериала, принц Хари разкри, че членове на кралското семейство не са виждали нужда Меган да бъде защитена от папараците и таблоидите и не са успели да "уловят расовия елемент" в картинката.

Кралските експерти отричат твърденията на Хари и ги наричат "глупости". Според тях принцът търси някаква "форма на отмъщение".

Меган също твърди, че е била "изкупителната жертва" в кралското семейство и никой не е бързал да я защитава или да опровергава статии, писани за нея.

Редките публични появи на Дория Рагланд, майката на Меган Маркъл

​​​​

Още разкрития от сериала „Хари и Меган“:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти