Принц Хари с шокиращо твърдение: "Завиждаха ни, защото бяхме по-добри от Кейт и Уилям"

Разкритията в новите епизоди от документалния сериал на Хари и Меган не стихват! Дори напротив - драмата се задълбочава все повече. Принц Хари твърди, че Уилям, Кейт и баща му Чарлз, са ревнували от вниманието, което той и Меган са получавали. Според Хари те не са били доволни от факта, че двамата са се радвали на голяма популярност и са смятали, че им "крадат вниманието и светлината на прожекторите".

Меган и Хари твърдят, че са се справяли по-добре с кралските задължения и това не се е харесало на останалите членове на семейството.

Принц Хари отново направи сравнение между принцеса Даяна и Меган Маркъл, като сподели, че и двете са се справяли по-добре с кралските задължения от хората, които са били родени за това.

Меган споделя, че турът им в Австралия през 2018 година е пожънал огромен успех, а това не се е харесало на кралското семейство. "През 2018 година бях бременна и бяхме на тур в Австралия, който мина много добре, а Дворецът се почувства застрашен от това."

"Проблемът е, че очакват да се ожениш за човек, който ще бъде в поддържаща роля. И тогава идва някой, който блести под светлините на прожекторите и се справя по-добре от хората, които са родени за това. Ето това разстройва хората и ги ядосва. Балансът се променя", споделя Хари.

Меган намеква още, че кралското семейство така и не я е приело напълно, защото е много различна от тях, а след това са завиждали на поулярността ѝ и са я сравнявали с рок звезда. В един от епизодите тя нарича себе си "малък организъм" и споделя, че от Двореца не са успели да се "нагодят" към смесената ѝ раса.

Разлики между връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари

 

Още разкрития от сериала „Хари и Меган“:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти