Хари и Меган започнаха войната: "Годежът ни беше режисиран и репетиран като постановка"

Дългоочакваният документален сериал на Хари и Меган вече е факт, а шокиращите разкрития започват да валят едно след друго. 

В трети епизод на сериала двойката споделя, че годежът им през 2017 година е бил "добре режисирано реалити шоу". В началото на епизода Меган започва с репликата: "Не ни беше позволено да разкажем историята си... до сега."

Меган и Хари споделят, че годежът им е бил репетиран и режисиран, точно като постановка. Дейвид Олусога, писателят, който взима интервюто от двойката коментира, че Великобритания никога не е помисляла, че ще има черна принцеса, но годежът на Меган и Хари е доказал, че кралското семейство най-сетне е влязло в 21-ви век и е наваксало с останалата част от Великобритания и света.

хари меган
Снимка: Getty

В сериала Меган си припомня първото си официално събитие, което е посетила заедно с кралското семейство - т.нар. им "разходки".

"Не знаех какво представляват, никога не бях виждала снимки"

Хари споделя, че ѝ е дал съвети, но и самият той не е знаел какво се изисква от една дама по време на тези събития: "Не знаех какво да я посъветвам за облеклото, не разбирам от дамския стил, не знаех как трябва да се облече."

меган хари
Снимка: Getty

Меган разкрива, че се е притеснявала ужасно много преди събитието и се е чудела дали облеклото ѝ е подходящо и дали обеците ѝ трябва задължително да бъдат на британски дизайнер.

"Няколко пъти проверявахме дали е махнала етикетите с цените от дрехите си, а за капак, ципът ѝ се развали. Беше нелепо", разкрива Хари.

Меган определя тази разходка с кралското семейство като първият ѝ тест, който е трябвало да премине.

Припомнете си моменти от годежа на Хари и Меган:

Годежът на Хари и Меган

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти